ΣΙΝΕ

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Νέος ναζιστικός χαιρετισμός από ποδοσφαιριστή ερασιτεχνικής ομάδας (video)Posted by Scorer

Kαι άλλος "χαιρετισμός"... αλλά Κατίδη, αυτή τη φορά σε ερασιτεχνικό γήπεδο της Πάτρας!
Ο ναζιστικού τύπου χαιρετισμός έγινε...
εν κινήσει από ποδοσφαιριστή της τοπικής ομάδας Αστραπής ο οποίος σε γκολ της ομάδας του επί του Λιμνοχωρίου (για το τοπικό πρωτάθλημα Αχαϊας) ενώ πανηγύριζε ύψωσε το χέρι του... αλά Κατίδη και ταυτόχρονα... χαμογελούσε ειρωνικά!
Ο παίκτης δεν αποδοκιμάστηκε, όμως κάποιοι φίλαθλοι ενώ τον αποθέωναν... γελούσαν με την πράξη του.
"Καταρχήν, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο πανηγυρισμός αυτός δεν είναι ναζιστικός. Είναι αρχαίος ελληνικός χαιρετισμός και πολλοί δεν το ξέρουν. Με την χθεσινή μου κίνηση, ήθελα να εκφράσω την συμπαράστασή μου προς ένα 20χρονο παιδί που μια ολόκληρη Ελλάδα έπεσε πάνω, χωρίς να έχει κάνει κάτι και χωρίς καν να ακουστεί η άποψή του. Ήθελαν να βγάλουν το άχτι τους πάνω του" τόνισε στο patragoal αρχικά o Σπύρος Σουγλέρης της Αστραπής και συνέχισε:

"Ζούμε σε μια χούντα. Από την στιγμή που τιμωρούν ένα παιδί που χωρίς καν να δικαιολογηθεί δεν είναι δημοκρατία αλλά ναζισμός. Υποστήριξη στον παίκτη ήταν αυτό που έκανα και σε έναν παίκτη που τον πάω. Δεν είναι ένδειξη ως προς τις πολιτικές μου απόψεις".

Σε ερώτηση για το αν φοβάται πιθανή τιμωρία, ανέφερε:" Δε φοβάμαι. Δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Αν ξέρει ο καθένας τι ισχύει αυτός ο χαιρετισμός, δεν υπάρχει πρόβλημα. 
Αλλιώς χαιρετούσαν οι ναζί και αλλιώς οι Αρχαίοι Έλληνες'.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

patragoal.gr 
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: