ΣΙΝΕ

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Χαμός στο διαδίκτυο με τα VIP τσολιαδάκια, που κάθισαν στις κενές θέσεις των βουλευτών.


Χαμός γίνεται από χτες από τη φωτογραφία της παρέλασης της 25ης Μαρτίου στο Αγρίνιο, με τους δυο πιτσιρικάδες τσολιάδες που ανέβηκαν στην εξέδρα των επισήμων και κάθισαν στις κενές θέσεις των βουλευτών.
Τα σχόλια στο διαδίκτυο και τα...
κοινωνικά media δίνουν και παίρνουν με τα περισσότερα να είναι για το πόσο καλύτερο μοιάζει το μέλλον της Ελλάδας αν το δεις από αυτή τη σκοπιά. Και πράγματι δεν πρέπει να υπάρχει κανείς που να προτιμά να δει το «βουλευτή του» εκεί πάνω από το να βλέπει αυτά τα παιδιά. Ίσως η εξέδρα των επισήμων να έπρεπε για τα χρόνια που περνάμε να αποτελούνταν μόνο από παιδιά σαν αυτά που για χάρη τους θα γινόταν τα αγήματα, οι παρελάσεις και θα έπαιζε η φιλαρμονική.
 
Η εικόνα όμως θυμίζει και κάτι άλλο: Για μια ακόμα φορά δεν υπήρξε βουλευτής εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην παρέλαση, ενώ παραδοσιακά λείπουν για διαφορετικούς λόγους και οι βουλευτές άλλων κομμάτων. Κάποιοι είπαν ότι έτσι αποφεύχθηκαν οι εντάσεις και ίσως αυτό να ισχύει. Όμως είναι κακό προηγούμενο και πρέπει να τελειώνει. Δεν μπορεί να φοβούνται να παρουσιαστούν εκλεγμένοι βουλευτές ή και άλλοι πολιτειακοί παράγοντες. Αυτό θα το λύσουν και θα το διεκδικήσουν μόνοι τους, εκτός κι αν δεν τους νοιάζει.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: