ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Κύπελλο Ερασ. Ελλάδας: Κοζάνη – Απόλλων Παραλίμνιου Σερρών 0-1 (φωτο)

Αποκλεισμός έκπληξη της Κοζάνης
H Koζάνη θεωρείται η καλύτερη ομάδα της Βορείου Ελλάδος φέτος σε επίπεδο Δ΄ Εθνικής, έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο και με αρκετά ρεκόρ στο πλευρό της. Όλα αυτά μέχρι να συναντήσει τον δάσκαλο της τον...

 Απόλλωνα Παραλιμνίου!
Η Σερραϊκή ομάδα με φανέλα... βαριά από ιστορία, αν και προέρχεται από την Β΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Σερρών την κέρδισε με 0-1 υποχρεώνοντάς την  στην 2η της μόλις ήττα την σαιζόν 2012-2013 και είναι αυτή που πήρε την πρόκριση κάνοντας την μεγάλη έκπληξη.
 Σίγουρα η επιτυχία του Απόλλωνα Παραλιμνίου είναι μεγάλη αν αναλογιστεί κανείς από ποια αφετηρία ξεκίνησαν τη σαιζόν οι δύο ομάδες.
Αξίζει να σημειωθεί πως στην προημιτελική φάση που θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου(16:30) ο Απόλλων Παραλιμνίου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Λαμία που κέρδισε με 2-1 τη Δήμτρα Γιαννούλης.
Όσον αφορά τον αγώνα οι γηπεδούχοι καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα έδειξαν σημάδια ανωτερότητας, είχαν την κατοχή της μπάλας, καλή κυκλοφορία, αλλά όχι ουσία, καθώς με πολύ καλή και σφιχτή άμυνα ο Απόλλων κατάφερε να εξουδετερώσει το σύνολο σχεδόν των επιθέσεων και να κρατήσει τελικά απαραβίαστη την εστία του Καστανιώτη.
Είναι χαρακτηριστικό πως παρότι είχε παθητικό ρόλο, ο Απόλλων ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις με κύριο εκφραστή τον Κουκούτση, ο οποίος άλλωστε και πέτυχε το "χρυσό" γκολ στο 9΄ που ήταν και αρκετό για να δώσει τη νίκη-πρόκριση.
Το χρυσό γκολ για το Παραλίμνιο πέτυχε στο 9’ ο Κουκούτσης με κοντινή προβολή ύστερα από σέντρα του Τζαμπάζη.
Η Κοζάνη στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όταν ο Τραυλός εκτέλεσε κόρνερ, πρώτη κεφαλιά του Κουλουκίδη, έδιωξε πάνω απ’ τη γραμμή ο Λιάρας, νέα κεφαλιά του Τοπάλη και πάλι ο Λιάρας απομάκρυνε σωτήρια.

ΚΟΖΑΝΗ (Γιάννης Παρασκευάς): Γκαραβέλης, Στεργιόπουλος, Συμεωνίδης (38' Κυρ. Παπαδόπουλος), Ηλ. Τσικόπουλος, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Ταφαρλής, Ντεμιράϊ (83' Τρυφωνίδης), Κουλουκίδης (78' Κεΐσογλου), Τοπάλης, Τραυλός. 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Δημήτρης Κεραμάρης): Καστανιώτης, Λιάρας, Τάκας (80' Γ. Παπαδόπουλος), Ταρπινίδης, Τυχάλας, Θ. Μεσέρδης, Τσούχλας (89' Παυλίδης), Αβραμίδης, Τζαμπάζης, Χρ. Μεσέρδης, Κουκούτσης (53' Κατσαβούνης). 

Διαιτητής: Θεολόγου(Πέλλας)
Βοηθοί: Χ. Δεμερτζής, Ν. Δεμερτζής (Πέλλας).

Δείτε φωτο από τον αγώνα

matiesstasport

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: