ΣΙΝΕ

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Θέλεις να ψηλώσεις και να αδυνατίσεις στη στιγμή; Δείτε 10 απλά και εύκολα μυστικά.. [φωτο]

Δείτε 10 απλά και εύκολα μυστικά για να δείχνετε ψηλότερη και πιο αδύνατη...

Γάμπες να πέφτεις στα πόδια τους

Ενώ μερικές γυναίκες παραπονιούνται πως τα πόδια τους είναι πολύ λεπτά υπάρχουν κι άλλες που ψάχνουν αγωνιωδώς τον τρόπο να κάνουν τα δικά τους να φαίνονται πιο αδύνατα και καλοσχηματισμένα.
Σας δίνουμε μερικές συμβουλές για να τα καταφέρετε στη στιγμή.

Κρύψτε τις ατέλειες
Έχετε χοντρούς μηρούς; Δε χρειάζεται να τους τονίζετε. Σύμφωνα με τη στιλίστρια Rebeca Tiago, θα πρέπει να διαλέξετε φούστες και φορέματα σε μήκη που να καλύπτουν τις ατέλειες και να αφήνουν σε κοινή θέα το λεπτότερο σημείο του ποδιού σας. Το αποτέλεσμα θα διαπιστώσετε πως θα είναι εντυπωσιακό.

Μακρύτερα πόδια
Φορέστε τα ψηλά σας τακούνια. Δεν σας κάνουν μόνο να φαίνεστε ψηλότερες προσθέτοντάς σας πόντους αλλά κάνουν και τις γάμπες σας να μοιάζουν πιο μακριές. Αν τα φοράτε με παντελόνι μπορείτε ακόμα και να μεταμφιέσετε τα κοντά σας πόδια και να μην ξέρει κανείς το ακριβές μήκος τους.

Πώς να φορέσετε τις μπαρέτες
Τα παπούτσια με λουράκια μπορούν να κάνουν τα πόδια σας να δείχνουν πολύ ωραία αν τα φορέσετε σωστά. Όταν τα αγοράζετε ψάξτε για ένα ζευγάρι αναλογικό με το σχήμα του ποδιού σας. Αν το λουράκι είναι πολύ φαρδύ και ο αστράγαλός σας πολύ λεπτός θα κάνει τα πόδια σας να φαίνονται υπερβολικά αδύνατα. Αν, πάλι, ο αστράγαλός σας είναι φαρδύς μη φοράτε παπούτσια με λεπτό λουράκι γιατί το πόδι σας θα φαίνεται πολύ παχύ.

T-strap παπούτσια
Tα παπούτσια αυτά μπορούν να γίνουν ο καλύτερός σας σύμμαχος αφού μακραίνουν το πόδι σας και σχηματίζουν μια κάθετη νοητή γραμμή που κάνει το πέλμα σας να μοιάζει πιο αδύνατο. Αλλά, δεν ταιριάζουν με τα πάντα.

Παντελόνια
Τα πιο κολακευτικά, για τα πόδια σας, παντελόνια είναι τα ψηλόμεσα, πολύ μακριά ως το πάτωμα, παντελόνια. Αυτό το μήκος δημιουργεί ισορροπία στο σώμα σας και κάνουν τα πόδια σας να μοιάζουν πιο μακριά και αδύνατα. Άλλο είδος παντελονιού που μπορείτε να φορέσετε είναι οι καμπάνες.

Σκουρόχρωμα καλσόν
Σκούρα, ματ και οπάκ (αδιαφανή) ακόμα τα καλσόν είναι ο καλύτερος φίλος μιας γυναίκας. Μαζεύουν τις ατέλειες και κάνουν τα πόδια να δείχνουν λεία και ομοιόμορφα. Διαλέξτε πάντα το σωστό μέγεθος για να μη σας κόβουν ή να μη σας κάνουν να δείχνετε πιο παχιά από όσο είστε με το να περισσεύουν και αποφύγετε τα πολύ γυαλιστερά ή τα πολύ έντονα χρώματα.

Αποφύγετε τα μοτίβα
Ξεχάστε τα πολύχρωμα μοτίβα και διαλέξτε μονόχρωμα ρούχα. Σύμφωνα με την Annie Jo, τίποτα με σχέδια δεν είναι κολακευτικό για περιοχές με ατέλειες. Διαλέξτε μονόχρωμες ή δίχρωμες φούστες, ταγιέρ, κοστούμια και παντελόνια, καλύτερα σε σκουρόχρωμους τόνους. Προτιμήστε τα μοτίβα για το πάνω μέρος του ντυσίματός σας τραβώντας την προσοχή εκεί, αντί για το κάτω μισό σας,

Βάλτε λίγο χρώμα
Λίγο χρώμα μπορεί να βοηθήσει την εμφάνιση των ποδιών σας. Αλλά, μην ανησυχείτε. Δε χρειάζεται να βάλετε σε κίνδυνο το δέρμα σας και την υγεία σας με ηλιοθεραπεία. Μια χαρά είναι και ένα καλά απλωμένο self-tan το οποίο θα δώσει λάμψη και χρώμα στα πόδια σας.

Ασκηθείτε
Η άσκηση είναι σημαντική για την υγεία και, επίσης, βοηθάει στο να βελτιωθούν οι προβληματικές περιοχές ενδυναμώνοντας τους μύες. Υπάρχουν πολλές ασκήσεις για τα πόδια.

mychannel.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: