ΣΙΝΕ

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Σοκ στη Σερβία: Ψυχοπαθής σκότωσε 13 άτομα, ανάμεσά τους τον γιο του!!!

Τον θάνατο έσπειρε ο 60χρονος Σέρβος Λιούμπισα Μπράνκοβιτς στο χωριό Βέλικα Ίβαντσα, καθώς σκότωσε 13 άτομα την ώρα που κοιμόνταν στα κρεβάτια τους.
Από τις σφαίρες του 60χρονου... σκοτώθηκαν έξι άνδρες, έξι γυναίκες και ένα αγοράκι δύο ετών.
Το μακελειό ξεκίνησε γύρω στις πέντε το πρωί. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης πυροβόλησε και σκότωσε πρώτα το γιο του και μετά τη σύζυγο του, που τραυματίστηκε σοβαρά και βρίσκεται στην εντατική. Στη συνέχεια, εισέβαλε σε πέντε γειτονικά σπίτια και σκότωσε όλους όσοι βρίσκονταν μέσα. Πρόκειται κυρίως για συγγενικά του πρόσωπα, σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Μίλοραντ Βέλιοβιτς δήλωσε ότι σχεδόν όλα τα θύματα δολοφονήθηκαν στο κρεβάτι, την ώρα που κοιμόντουσαν. Μεταξύ αυτών ένα ζευγάρι νεαρών και το δίχρονο αγοράκι τους.

Ο κ. Βελιοβιτς υπέθεσε ότι ο δράστης θα συνέχιζε τις δολοφονίες εάν δεν έφτανε η αστυνομία, με δεδομένο ότι μόλις αντίκρισε τους αστυνομικούς αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Παρέμεινε, ωστόσο, ζωντανός και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου, ανέφερε ο αρχηγός της σερβικής αστυνομίας.

Την αστυνομία ειδοποίησε η τραυματισμένη σύζυγος του δράστη.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: