ΣΙΝΕ

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Η πιο αισιόδοξη είδηση της ημέρας από την Πάτρα - Η πρώτη βόλτα του 15χρονου Μανώλη!

Ο μαθητής που συγκίνησε με την περιπέτεια της υγείας του, έκανε τον πρώτο του περίπατο μαζί με φίλο του - Διαβάστε την επιστολή των γονιών του...
Ο 15χρονος Μανώλης από την Πάτρα που χειρουργήθηκε με επιτυχία στον εγκέφαλο, σε νοσοκομείο του Αννόβερο της Γερμανίας, έγινε παράδειγμα ελπίδας και δύναμης. Ο μαθητής της Γ' Γυμνασίου έχει επιστρέψει ήδη στο σπίτι του στην Πάτρα και χθες μάλιστα έκανε και τον πρώτο του σύντομο περίπατο, στην πλατεία της γειτονιάς του, μαζί με έναν φίλο του.

Ο Μανώλης θα ακολουθήσει αγωγή φυσικοθεραπείας η οποία είναι απαραίτητη μετά από ένα τόσο σοβαρό χειρουργείο. Την ίδια ώρα η οικογένειά του ευχαριστεί με επιστολή της όλους όσοι τη στήριξαν οικονομικά και ηθικά σε αυτό τον αγώνα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
''Τον πρωθυπουργό κ ΣΑΜΑΡΆ για τη διάθεση του κυβερνητικού αεροσκάφους το οποίο διέθετε τις ειδικές συνθήκες αποσυμπίεσης που απαιτούσε το πρόβλημα υγείας του παιδιού μας. Το προσωπικό της πολεμικής αεροπορίας του αεροσκάφους που ανέλαβε την αεροδιακομιδη. Το προσωπικό του κρατικού αερολιμένα ΑΡΑΞΟΥ. Την πολιτεία το υπουργείο υγείας διαφόρους φορείς. το ΕΚΑΒ τον ιατρό του ΕΚΑΒ που συνόδεψε το παιδί με ασφάλεια. το εθνικό κέντρο επιχειρήσεων υγείας...


Τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο ο οποίος επισκέφθηκε ευλόγησε και ενθάρρυνε το παιδί και εμάς τους ίδιους, και γενικότερα την εκκλησιαστική κοινότητα για την συμπαράσταση τους και το ενδιαφέρον τους... το 11ο γυμνάσιο Πατρών στο σύνολο του και ιδιαίτερα τον διευθυντή κ. Φιγούρατους ομογενείς της Γερμανίας για την αμέριστη συμπαράσταση τους''.

newsit.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: