ΣΙΝΕ

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Αυτό θα πει χαρμάνηδες!Κάπνισαν ποσότητα τσιγάρων αξίας 1600 ευρώ σε τρεις μέρες

Τσιγάρα αξίας 5.000 ευρώ άρπαξαν από ένα οπωροπαντοπωλείο στην Κέρκυρα μαζί με 500 ευρώ δυο Αλβανοί, αλλά... πρόλαβαν να καπνίσουν το ένα τρίτο της συνολικής ποσότητας μέσα στο τριήμερο που μεσολάβησε ώσπου να τους εντοπίσουν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας.
Η διάρρηξη είχε γίνει στην περιοχή της Καστανιάς την περασμένη Δευτέρα και οι δράστες ηλικίας 24 και 37 χρόνων εντοπίστηκαν στα Κανάλια της Κέρκυρας.
Το σημείο στο οποίο είχαν κρύψει τη λεία τους βρέθηκε, αλλά μέσα βρέθηκαν μόνο 460 πακέτα τσιγάρων, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.
Τα υπόλοιπα, οι δυο θεριακλήδες ισχυρίζονται ότι τα κάπνισαν.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, αλλά δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου.
Δεν πρόλαβαν να ξοδέψουν τα 350 ευρώ που άρπαξαν από το σπίτι ενός 80χρονου στο οποίο τρύπωσαν στην Κριτσά του Αγίου Νικολάου, οι τέσσερις τσιγγάνοι ηλικίας 17, 36, 22 και 27 χρόνων.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τους συνέλαβαν λίγες ώρες αργότερα και τους παρέπεμψαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου, ενώ η Ασφάλεια Αγίου Νικολάου ερευνά αν εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές.

seleo.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: