ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Ζώδια: προβλέψεις για ζώδια σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Η ενέργειά σας είναι πολύ έντονη τουλάχιστον για σήμερα. Kυρίως οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών είστε επιφορτισμένοι υπερβολικά στο να κάνετε κάτι που θα σας...
βγάλει από την αδράνεια και την αφάνεια και από την άλλη θα πρέπει να προστατέψετε κάποια πράγματα και αυτό σας δημιουργεί αναγκαστική επιφύλαξη. Γενικά όμως κινείστε στο να κερδίσετε χρήματα γιατί έχετε γίνει περισσότερο πρακτικοί και προσγειωμένοι. Η τεχνική της προσέγγισης μιας νέας πιο κερδοφόρας κατάστασης θα σας δώσει ελπίδες για οικονομική ανάκαμψη.
ΤΑΥΡΟΣ
Είστε σε πολύ καλή φάση, αφού οι υποθέσεις σας κινούνται με μεγαλύτερη ευκολία από ό, τι άλλες ημέρες. Η υποστήριξη των φίλων σας σάς κάνει και νιώθετε πολύ πιο ασφαλείς και ανοικτοί σε νέες εμπειρίες. Είναι σημαντικό τώρα που μπήκε η Αφροδίτη στον Ταύρο να ομορφύνετε την ζωή σας στα σημεία που έχετε τη δυνατότητα και να έχετε εσωτερική ειρήνη γιατί έτσι πετυχαίνετε τους στόχους σας και βγαίνετε πιο εύκολα από τα προβλήματα και τις εντάσεις.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αναγνωρίζετε την ανάγκη σας για ασφάλεια και αυτό σας βοηθάει, ώστε να γίνετε πιο προσεκτικοί και λιγότερο ριψοκίνδυνοι σε οτιδήποτε έχει να κάνει με έξοδα, αγορές και γενικά οικονομικά θέματα. Πιθανή βοήθεια από την οικογένειά σας ή από ένα άτομο που παίζει αυτόν τον ρόλο της ζωής σας και μπορεί να είναι και Αιγόκερως. Αποφύγετε τις οικονομικές ακρότητες δηλαδή ούτε υπερβολικά σπάταλοι αλλά ούτε και υπερβολικά τσιγκούνηδες γιατί αυτό σας δημιουργεί δυσκολία στις ισορροπίες. Το καλό είναι ότι αναγνωρίζετε επιτέλους ποιος είναι ο στόχος σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσπαθείτε να κρατήστε σταθερά τα συναισθήματά σας γιατί έχετε την τάση να αλλάζετε κάθε λίγο και λιγάκι άποψη και ιδέες. Αν έχετε γεννηθεί το τέλος του τρίτου δεκαημέρου θα είστε μεταξύ ενός διλλήματος στο να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο και δυναμικό ή στο να παραμείνετε εκεί που είστε για να μην γίνετε ριψοκίνδυνοι και τολμηροί. Η επαφή με τον Κριό σίγουρα θα σας ενεργοποιήσει αλλά και μπορεί να σας δημιουργήσει και έντονη κόντρα. Γενικά κινηθείτε σήμερα με μεγαλύτερη φροντίδα προς τον εαυτό σας και αυτό θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε καλύτερο αποτέλεσμα σε όλα τα επίπεδα.
ΛΕΩΝ
Παραμένετε για λίγο ακόμα απομονωμένοι αλλά και προβληματισμένοι για το τι πρέπει να κάνετε, κυρίως με ένα εργασιακό θέμα που σας απασχολεί. Μέσα στην πορεία της ημέρας σίγουρα θα βρείτε σιγά-σιγά λύση, αρκεί να μην απογοητεύεστε. Είστε πολύ δυνατοί ώστε να χάσετε την αισιοδοξία σας και την πυγμή σας. Οι γεννημένοι τις τρείς τελευταίες ημέρες θα δείξετε έντονα το δυναμικό σας κομμάτι και θα πάρετε τα ηνία μιας υπόθεσης στα χέρια σας. Έχετε αρκετά αποθέματα ενέργειας και τώρα θα χρειαστεί να κάνετε μια υπερπροσπάθεια στον επαγγελματικό σας τομέα για να εδραιώσετε κάτι που θα σας εξασφαλίσει.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε πολύ θετικοί στο να φροντίσετε και να κάνετε κάτι για τους άλλους για αυτό μπορεί να αναλάβετε είτε κάποια άτομα είτε ένα πρόσωπο. Επίσης με κάποιο τρόπο θέλετε να φανείτε και να παίξετε ρόλο σε μια υπόθεση είτε επαγγελματική είτε προσωπική. Η σχέση με έναν Υδροχόο μπορεί να γίνει πιο θετική γιατί θα πείτε αλλά και θα ακούσετε αλήθειες που παλιά δεν ήταν δυνατό να γίνει αυτό. Ένα γενναίο ξεκαθάρισμα σε μια οικονομική συνεργασία ή ακόμα και στα δικά σας τα ατομικά έξοδα και υποχρεώσεις θα σας βοηθήσει γιατί θα ξέρετε πλέον τι σας γίνεται.
ΖΥΓΟΣ
Νιώθετε ότι παίρνετε όλη σας την δύναμη πίσω γιατί την είχατε κατά κάποιο τρόπο μοιράσει στους άλλους. Πάντως όταν αναγνωρίζετε την προσωπική σας αξία τότε οι άλλοι γύρω σας συμπεριφέρονται διαφορετικά. Θα αρχίσει να φαίνεται στον ορίζοντα μια πολύ καλή λύση για ένα νομικό θέμα που σας ταλαιπωρεί πάρα πολύ καιρό. Η ερωτική σας συμπεριφορά θα σας ανοίξει τον δρόμο για μια καινούργια γνωριμία. Το ρίσκο πάντως σας ευνοεί και κυρίως σε μια δουλειά που περιμένετε άμεσα χρήματα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα χρειαστεί να κάνετε μεγαλύτερο κόπο ή να εστιάσετε σε συγκεκριμένα πράγματα για να φανεί η αξία σας ή να συμφωνήσουν κάποιοι μαζί σας. Η επαφή με ένα Λιοντάρι είναι δύσκολη γιατί μπορεί να υπήρχε σύγκρουση από το παρελθόν σε θέματα αξιών και τώρα να μην μπορείτε να φέρετε το θέμα σε μια ισορροπία. Ίσως να πρέπει να φανείτε μεγαλόψυχοι, συγχωρητικοί γιατί με αυτόν τον τρόπο θα σταματήσετε ένα πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί εδώ και καιρό και σας έχει μπλοκάρει. Αν τα καταφέρετε θα ανοίξετε τον δρόμο για μια νίκη πολύ εσωτερική που θα έχει όμως και αποτέλεσμα στον εξωτερικό περίγυρο.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα αυξηθεί η πίστη σας και η σταθερότητα σε πράγματα που μερικές φορές λόγω των δύσκολων συνθηκών μπορεί να χάνετε. Παραμένοντας πολύ αφοσιωμένοι στις ιδέες σας και στα ιδανικά σας θα πάρετε βοήθεια άνωθεν και θα δείτε και την βαθύτερη έννοια της ζωής. Γενικά έχετε ανάγκη από σταθερούς στόχους γιατί αν το πετύχετε αυτό, τότε έχετε επιτύχει πολλά και σπουδαία πράγματα σε όλα τα επίπεδα, από οικονομική ελευθερία την οποία έχετε ανάγκη μέχρι και εσωτερική γαλήνη. Το θέμα ενός ταξιδιού θα ξαναβγεί στην επιφάνεια και τώρα μπορεί να υλοποιηθεί.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι αναγκαίο να βγάλετε τις προσωπικές σας δυνάμεις ακόμα και να γίνετε και εγωιστές σε ένα θέμα, αρκεί να μην κολλήσετε σε πράγματα τα οποία δεν σας δημιουργούν χαρά. Η οικονομική συνεργασία ή επαφή με έναν Λιοντάρι αρκετές φορές σας κάνει και νιώθετε πίεση. Αποφύγετε τις υπερβολές και τις κόντρες και κυρίως μέσα σε μια σχέση αλλά να μην υποκύψετε σε πράγματα τα οποία δεν είναι καθόλου του τύπου σας. Οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες προσπαθείτε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο γιατί νιώθετε ότι έχετε κολλήσει για αυτό ίσως κάνετε και ένα ταξίδι ή αυξήσετε την επικοινωνία σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα γίνετε περισσότερο δοτικοί και ανοικτοί. Η καρδιά σας όταν ζεσταίνεται, τότε γίνονται θαύματα γιατί δεν φαίνεστε απαθείς ή ψυχροί. Επειδή υπάρχει μια πρόταση από ένα συνεργάτη ο οποίος μπορεί να είναι και Λιοντάρι καλό είναι να κυνηγήσετε και εσείς το θέμα και να μην περιμένετε να σας κάνει κρούση μόνο ο άλλος. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να είστε υπερβολικά απόλυτοι σε κάποια θέματα, να παρουσιάζεστε άκαμπτοι και να μην πάρετε την ευκαιρία που σας δίνεται σε ένα οικονομικό θέμα. Χρειάζεται πρωτοτυπία και απελευθέρωση από παλιά σχήματα.
ΙΧΘYΕΣ
Σήμερα θα αναζητήσετε μεγαλύτερες αποδείξεις της αξίας σας από ένα πρόσωπο ή από άτομα που συνεργάζεστε γιατί έχετε ανάγκη την αναγνώριση. Βέβαια προσπαθείτε όσο μπορείτε να φέρετε σε μια ισορροπία τις ανάγκες σας με την πραγματικότητα αλλά τουλάχιστον για σήμερα θα κολλήσετε στο αν αξίζετε ή όχι. Ίσως να κάνετε κάποιες κινήσεις γενναιοδωρίας ή αγορές που μπορεί να είναι πάνω από τις δυνάμεις σας. Με ένα Λιοντάρι θα έρθετε πιο κοντά. Είναι απαραίτητο τουλάχιστον για σήμερα να δείξετε τι μπορείτε να κάνετε και να μην μείνετε στην αφάνεια. Έχετε μπει σε πολύ καλή φάση για οικονομική επέκταση.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: