ΣΙΝΕ

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Γρεβενών, παρασκεύασαν τόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γρεβενών

Μαρμελάδες που παρασκεύασαν οι ίδιοι, προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γρεβενών, οι μαθητές της Β΄ τάξης του Τομέα Γεωπονίας και Περιβάλλοντος του...
1ου ΕΠΑΛ Γρεβενών, την Τρίτη 9 Μαρτίου 2013, κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους στο Δημαρχείο και στο Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη.
Οι μαθητές παρασκεύασαν τις μαρμελάδες, στο πλαίσιο του εργαστηριακού μαθήματος της Τεχνολογίας Τροφίμων, στο εργαστήριο μαγειρικής του ΣΕΚ Γρεβενών. Η προσπάθεια των μαθητών στηρίχθηκε από τη Σχολική Επιτροπή του Δήμου Γρεβενών, η οποία προσέφερε και τις πρώτες ύλες.
Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης ευχαρίστησε τους μαθητές για την πρωτοβουλία τους αυτή τονίζοντας ότι η προσφορά τους θα ανακουφίσει τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινότητά τους. Ο Δήμος Γρεβενών τόνισε θα είναι δίπλα στην προσπάθειά τους  αυτή, με την προσφορά πρώτων υλών.
Το μήνυμα της αλληλεγγύης όταν το στέλνουν μαθητές, αποκτά διπλή σημασία για την τοπική κοινωνία τόνισε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Αικατερίνη Πέτρου και ευχαρίστησε τους μαθητές για την προσφορά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γρεβενών.
Στη συνάντηση παρέστη ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Παρασκευαΐδης.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: