ΣΙΝΕ

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Σάλος με τις 20 υποψήφιες των καλλιστείων που, λόγω πλαστικών, είναι σχεδόν ίδιες (pics)

Σάλος έχει προκληθεί με τις 20 φιναλίστ του Miss Korea 2013 που μοιάζουν μεταξύ τους σαν δίδυμες αδελφές.
«Υπάρχουν ορισμένες περιοχές της Σεούλ που, όταν κυκλοφορείς, νομίζεις ότι...

όλες οι γυναίκες είναι αδελφές μεταξύ τους. Και αυτό γιατί μοιάζουν σχεδόν ιδέες. Το φαινόμενο έχει και όνομα. Αποκαλείται ''Korean plastic face look''. Μέχρι και οι ίδιοι οι Κορεάτες θεωρούν ότι το θέμα αγγίζει τα όρια της γελοιότητας».
Αυτό πόσταρε Κορεάτης χρήστης στο διαδίκτυο, εξηγώντας ότι αυτό προκύπτει από την πλύση εγκεφάλου που έχουν κάνει στις συμπατριώτισσες του για να θεωρούν ότι όσο λιγότερο κορεάτισσες και περισσότερο Ευρωπαίες δείχνουν, τόσο πιο όμορφες θα τις θεωρούν.

Ενώ ένας άλλος χρήστης παραπονιέται πως «Τα νεαρά κορίτσια θεωρούν την πλαστική επέμβαση στα μάτια (σ.σ. για να τα στρογγυλέψουν) κάτι τόσο απλό και αυτονόητο όσο το να βάζουν make up. Πλέον κάθε φορά που συναντώ κάποια, θεωρώ δεδομένο ότι έχει ''πειράξει'' κάτι πάνω της».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα καλλιστεία στην Κορέα γίνονται πρωτοσέλιδο. Το ίδιο συνέβη και πέρυσι όταν αποκαλύφθηκε ότι η νικήτρια , Κιμ Γιου-Μι, είχε κάνει πλαστικές επεμβάσεις. Η ίδια, πάντως, υπερασπίστηκε τον εαυτό της λέγοντας «Ποτέ δεν είπα ότι γεννήθηκα όμορφη».


blog.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: