ΣΙΝΕ

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Ποια πόλη της Ελλάδας μία από τις 21 πιο «έξυπνες» του κόσμου

Πέρα από την έρευνα για την πόλη της Ελλάδας που είναι η χειρότερη πόλη της Δυτικής Ευρώπης, τώρα μια άλλη έρευνα δείχνει ποια πόλη της Ελλάδας είναι μια από τις πιο έξυπνες.
Ως μια από τις... 21 πιο έξυπνες πόλεις του κόσμου για τα έτη 2012 και 2013, βρίσκεται το Ηράκλειο στη λίστα του Intelligent Community Forum, διεθνούς οργανισμού που εδρεύει στη Νέα Υόρκη.

Στόχος του δήμου Ηρακλείου είναι να ισχυροποιηθεί στον τομέα της πληροφορικής και των επικοινωνιών, επιταχύνοντας τη συνεχή αλλαγή της σε μια πρωτοπόρα έξυπνη πόλη με ισχυρό brandname.
Το όραμα Ηράκλειο: Έξυπνη πόλη έχει υιοθετηθεί από τους φορείς της πόλης που πρόσφατα συγκρότησαν επιτροπή για συλλογική προώθηση και διαχείριση του οράματος.

Ο Δήμος Ηρακλείου, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, το ΑΤΕΙ Κρήτης και το Επιμελητήριο Ηρακλείου σχεδιάζουν προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις τους για την υλοποίηση μεγάλων έργων ψηφιακών δράσεων στα πλαίσια της νέας Ευρωπαϊκής Πολιτικής της Έξυπνης Εξειδίκευσης στον τομέα της Καινοτομίας και των Νέων Τεχνολογιών.
fimes.gr 
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: