ΣΙΝΕ

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Ζώδια: προβλέψεις για ζώδια σήμερα Δευτέρα 22 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Αλλάζει τελείως το τοπίο στη ζωή σας. Από την μεγάλη παρόρμηση και τη διάθεση ξεκαθαρισμάτων τώρα θα γίνετε πιο γειωμένοι και ελαφρώς νωχελικοί. Πολλές πρακτικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν και ο στόχος...
σας θα είναι να τις λύσετε όσο μπορείτε πιο λογικά. Το οικονομικό θα είναι πολύ σημαντικό για σας γιατί θα δείτε και ρεαλιστικά κάποια προβλήματα τα οποία ή δεν βλέπατε ή δεν θέλατε τα δείτε. Θέματα διατροφής και αλλαγής των κακών συνηθειών μπορεί να σας απασχολήσουν γιατί θα χρειαστεί από σήμερα και μετά να προσέξετε τα κιλά σας.
ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας και γίνεται μια θετική αλλαγή και δραστηριοποίηση σε πολλά επίπεδα, αφού ήδη υπάρχει η Αφροδίτη και τώρα μπαίνει και ο Άρης, οπότε θα σας αναγκάσει να κινηθείτε ώστε να φανείτε πιο εύκολα προς τα έξω και να γίνετε πιο διεκδικητικοί. Η σημερινή ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά, αφού θα σας παρουσιαστούν λύσεις από το πουθενά και θα κλείσετε με την μια πολλές τρύπες που είναι ανοικτές. Παρόλα αυτά η πίεση που μπορεί να νιώθετε είναι μεγάλη γιατί υπάρχουν αντιδράσεις από το περιβάλλον γύρω σας και ίσως μερικοί να μην μπορείτε να τις διαχειριστείτε με ευκολία.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε περισσότερο απομονωμένοι γιατί θέλετε να κερδίσετε χρόνο ή να γεμίσετε κάποια κενά που έχετε δημιουργήσει και αφορούν σε ένα κομμάτι του παρελθόντος σας το οποίο πρέπει να κλείσετε οριστικά. Όσοι ασχολείστε με δημιουργικά επαγγέλματα και έχουν μέσα και χροιά καλλιτεχνίας θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναπτυχθείτε περισσότερο. Αποφύγετε τις στρεσογόνες επαφές γιατί σήμερα μπορεί να αγχωθείτε για πρακτικές υποθέσεις και κυρίως αν σχετίζεστε με Παρθένο, Τοξότη, Ιχθύ. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο επειδή έχετε τον Δία στο ζώδιό σας καλό είναι αν νιώσετε ότι υπερβάλετε ακόμα και σε πολύ λογικά θέματα να το τσεκάρετε διπλή φορά γιατί δεν υπάρχει ισορροπία.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είστε πολύ προσγειωμένοι και έχετε στραφεί για να λύσετε μια και καλή ένα πρόβλημα που σας απασχολεί. Το θέμα ενός ακινήτου μπορεί να λήξει με θετικό τρόπο. Επειδή πέρασε η εποχή του ανταγωνισμού τώρα θα κάνετε πράγματα που θα σας δημιουργήσουν θετικές προϋποθέσεις με τους φίλους σας ή με μια ομάδα ατόμων με την οποία συνεργάζεστε. Θα έχετε πάντως μια ευκολία πάνω στο οικονομικό σας θέμα και θα πληρώσετε πιο εύκολα κάποιους λογαριασμούς. Μια σχέση που εδώ και λίγο καιρό έχει ξεκινήσει θα περάσει από το φάσμα της σταθεροποίησης αλλά και της πρακτικής πλευράς της.
ΛΕΩΝ
Είστε γεμάτοι από υποχρεώσεις και πρακτικά προβλήματα τα οποία ζητούν από εσάς την άμεση επίλυσή τους. Όταν τα βλέπετε με την κοινή λογική αυτό σας βοηθάει και είστε περισσότερο προσγειωμένοι. Ξεκινάει για σας μια περίοδο που θα γίνετε για λίγο απόλυτοι σε θέμα καριέρα σας, και ίσως να μπλοκάρετε λόγω μεγαλύτερης οικονομικής ανασφάλειας υποθέσεις σας που χρειάζονται ρίσκο. Στο χέρι σας είναι να διατηρήσετε όλο το καλό που έχετε ήδη δημιουργήσει και να μην πανικοβληθείτε από τις τυχόν καθυστερήσεις και μπλοκαρίσματα που θα σας παρουσιαστούν.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα χειρίζεστε πολύ καλά οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας και θα έχετε μάλιστα μια επιτυχία την οποία μπορεί και να μην την περιμένατε. Η επαφή που είχατε διακόψει ξαφνικά με ένα πρόσωπο που όμως συνεχίζει να σας ενδιαφέρει ακόμα τώρα, μπορεί να ξεκινήσει και πάλι, έχοντας μεγαλύτερη δράση από την πλευρά σας γιατί πλέον ξέρετε τι ακριβώς θέλετε. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο κάνετε ανοίγματα σε επίπεδο σπουδών και επαφών. Αλλά ίσως να κάνετε και κάποιες υπερβολές, ελπίζοντας σε κάτι πολύ πιο μεγάλο από ότι είναι στην πραγματικότητα.
ΖΥΓΟΣ
Ξεκινάει μια περίοδος για σας που θα πρέπει να καλύψετε πιο βαθιές ανάγκες που ίσως μέχρι τώρα δεν ήταν και πολύ εύκολο να το αντιληφθείτε. Πιθανόν να χρειαστεί να γίνετε πολύ πρακτικοί και προσγειωμένοι σε θέματα ενός ακινήτου ή ενός οικονομικού ζητήματος που όμως εμπλέκεται και ένα συνεργάτης ή ακόμα και ο σύντροφός σας. Τώρα είστε έτοιμοι να κάνετε κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα σας ξεκαθαρίσουν το τοπίο και θα υπάρξει αναγκαστικά μεγαλύτερη διαφάνεια.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είστε πλέον πολύ κοντά σε κάποια δικά σας άτομα αλλά χρειάζεται να κρατήσετε τις ισορροπίες ή τις αποστάσεις σας γιατί οι πολύ κολλητές φιλίες και επαφές μπορεί να σας δημιουργήσουν την τάση για εξάρτηση. Η ερωτική σας εύνοια είναι δεδομένη και αν αφήσετε από μέσα σας να βγει και το μικρό παιδί και γίνετε πιο αυθόρμητοι θα βοηθήσει πάρα πολύ στην προσωπική σας σχέση. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα περάσετε μια κρίση εφ όλης της ύλης γιατί μπορεί να γίνετε υπερβολικά κτητικοί ή απαιτητικοί. Η ψυχραιμία θα είναι ο μόνιμος σύμβουλός σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι συνεργάτες σας ίσως σας ζορίσουν για κάποια οικονομικά θέματα και αυτό να σας δημιουργήσει ανασφάλεια ή πίεση. Σήμερα θα χρειαστεί να κινηθείτε με την κοινή λογική και αυτό θα σας δημιουργήσει συναισθήματα μιζέριας ή ακόμα και βαριεστιμάρας. Επειδή σας διαφεύγουν οι λεπτομέρειες και βλέπετε μόνο τον στόχο θα διαπιστώσετε ότι μπορεί η πραγματικότητα να μην ήταν έτσι όπως την είχατε υπολογίσει. Μην φοβάστε να βιώσετε το κομμάτι της πρακτικής εμπειρίας γιατί μέσα από αυτό μαθαίνετε γι” αυτό αφήστε το να σας συμβεί, αφού από αυτό θα γίνετε πιο ολοκληρωμένοι.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε πολύ σταθεροί και σίγουροι για τις απόψεις σας και αυτό σας βοηθάει να τελειώσετε μια εργασία την οποία είχατε ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό. Οι προσπάθειές σας θα πιάσουν τόπο, κυρίως σε μια προσωπική σχέση, αρκεί να μην αρχίσετε να πιέζετε τον εαυτό σας να πει πράγματα που τα θεωρεί μεν σωστά αλλά θα χαλάσουν ισορροπίες από την άλλη, κυρίως αν είστε μαζί με έναν Κριό. Το όραμά σας θα διαπιστώσετε ότι και πάλι μπορείτε να το εμπλουτίσετε με διαφορετικές όμως πλέον φιλοσοφίες και θεωρίες και θα δείτε ότι από εκεί που υπήρχε αδιέξοδο θα πάρετε μια φόρα και θα δείτε πολύ μπροστά.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε αποφασισμένοι να διοχετεύσετε όλη σας την ενέργεια δουλεύοντας και προσφέροντας σε άτομα που σας έχουν ανάγκη. Πολλές λεπτομέρειες που είναι αναγκαίες και τις ξέρετε σας κουράζουν αλλά συγχρόνως σας δίνουν την επαφή με την πραγματικότητα. Σίγουρα καλό σας κάνει αλλά εσείς νιώθετε ότι με όλα αυτά δεσμεύεστε και δεν κάνετε πολλά πράγματα για τον εαυτό σας. Η δυναμική τοποθέτηση απέναντι σε ένα πολύ προσωπικό σας θέμα το οποίο το αντιμετωπίζετε μέχρι τώρα με μεγαλύτερη ηττοπάθεια θα το δείτε πιο ανοικτά και ίσως να τολμήσετε και να το συζητήσετε και με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει άμεσα.
ΙΧΘYΕΣ
Αλλάζουν τα δεδομένα και οι προοπτικές σας θα γίνουν καλύτερες όσο αφορά στο οικονομικό κομμάτι αλλά και της επικοινωνίας με τους γύρω σας. Όσοι είστε άτομα που ασχολείστε με καλλιτεχνική και δημιουργική εργασία θα κάνετε μια νέα αρχή και μπορεί να ξεκινήσετε και κάτι καινούργιο που μπορεί να έχει και αρκετή μετακίνηση μέσα σε αυτό. Σήμερα όμως χρειάζεται να είστε πιο προσεκτικοί σε οτιδήποτε κάνετε γιατί είναι μια ημέρα που θα έχετε μεγαλύτερη πίεση από τους άλλους και μπορεί να σας υποχρεώσουν να εφαρμόσετε την γνώση που ήδη γνωρίζετε.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: