ΣΙΝΕ

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Ζώδια: Προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου!


ΚΡΙΟΣ
Νιώθετε ότι θα πρέπει να αγωνιστείτε και να δουλέψετε πιο σκληρά για να πετύχετε τον...
οικονομικό στόχο που έχετε βάλει. Και γιατί όχι; Η εργασιοθεραπεία σας κάνει καλό και σας βγάζει στην επιφάνεια και κάποια ταλέντα που μπορεί να έχετε με θέματα σπιτιού, διακόσμησης, μαγειρικής και γενικά οτιδήποτε θα κάνει τη ζωή σας καλύτερη σε πρακτικά θέματα σε συνδυασμό με το να περνάτε καλά. Η σχέση με Σκορπιό τώρα μπορεί να εξελιχτεί πολύ περισσότερο.
ΤΑΥΡΟΣ
Είστε πιο ψύχραιμοι αλλά και μια νέα ελπίδα έχει γεμίσει την καρδιά σας και την ύπαρξή σας. Κάποιες φοβίες και πιθανές αρνήσεις σε θέματα που μέχρι τώρα σας εμπόδιζαν, τώρα έχουν αλλάξει και τη θέση τους έχουν πάρει νέα πράγματα με τα οποία μπορείτε να ασχοληθείτε και να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο. Είστε έτοιμοι να διαλέξετε πάντως την καλύτερη λύση η οποία θα σχετίζεται μόνο με την καρδιά κι αυτό θα σας βοηθήσει σε όλες σας τις επιλογές.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε ελαφρά απενεργοποιημένοι γιατί θέλετε να μείνετε περισσότερο με τον εαυτό σας και ίσως νιώθετε και κάπως θύματα μιας κατάστασης. Ευτυχώς υπάρχουν οι σκέψεις σας οι οποίες δεν σας αφήνουν να ξεφύγετε τελείως και είναι εκεί και σας επιβεβαιώνουν ότι χρειάζεται να κάνετε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα με τα θέλω σας και την δική σας πραγματικότητα και πρέπει να το κάνετε σύντομα χωρίς να χάνετε χρόνο γιατί με αυτόν τον τρόπο θα δείτε και εσείς που στα αλήθεια θέλετε να οδηγηθείτε.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Νιώθετε πολύ πιο δυνατοί από παλιά και αυτό σας δίνει το προβάδισμα ότι πρέπει να προχωρήσετε στα δικά σας σχέδια επειδή ήδη έχετε γίνει περισσότερο επικοινωνιακοί και ανοικτοί στο να μοιράζεστε τα θέλω σας και τις δικές σας τις επιθυμίες. Η επαφή με έναν Ταύρο θα σας κάνει πολύ καλό, αφού θα σας βοηθήσει να μπείτε και πάλι σε ένα καλούπι το οποίο είναι πολύ χρήσιμο για την επαγγελματική σας ενασχόληση.
ΛΕΩΝ
Προσπαθείτε να ενισχύσετε τις ισορροπίες και να αυξήσετε με μεγαλύτερο τρόπο τις επαφές σας για να γεμίσετε τα τυχόν κενά που έχουν δημιουργηθεί. Να ξέρετε ότι σήμερα αν κινηθείτε, δεν θα έχετε ανάλογο αποτέλεσμα αλλά διπλάσιο των προσπαθειών σας γιατί η ημέρα σας ευνοεί. Μια ξαφνική βοήθεια που μπορεί να σχετίζεται και με μια πληροφορία θα σας ξεμπλοκάρει από ένα οικονομικό θέμα. Η σχέση με Ζυγό μπορεί να βελτιωθεί.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αναλογίζεστε τα αποτελέσματα των κινήσεών σας και βλέπετε ότι τελικά έχετε πράξει καλώς σας κάποια σημαντικά θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά. Οι άνθρωποι της κοινής λογικής μπορεί για λίγο να παρασυρθείτε από υπερβολές και ίσως να βγείτε έξω από τα όριά σας σε πρωτοβουλίες και δράση αλλά αυτό θα σας κάνει πολύ καλό, αφού θα γεμίσετε τα κενά σας με μεγαλύτερη δύναμη. Ένας Κριός μέσα από μια συνεργασία μπορεί να κάνει την εμφάνισή του.
ΖΥΓΟΣ
Οι ισορροπίες ξαναγυρίζουν και γίνεστε και πάλι πολύ θετικοί απέναντι στα πιστεύω σας γιατί αρκετές φορές μέσα στην διάρκεια του χρόνου τα χάνετε επειδή θέλετε να είστε καλά με τους γύρω σας και αυτό σας αποσυντονίζει, αν όχι σε όλα τα θέματα, τουλάχιστον σε ένα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να κάνετε μια ξαφνική κίνηση μη αναμενόμενη με την οποία είτε θα βγείτε από μια συνεργασία είτε θα την τροποποιήσετε με τον δικό σας τρόπο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Υπάρχουν πολλά θέματα τα οποία δεν σας κάνουν να νιώθετε και πολύ βολικά και κυρίως με στενές σχέσεις ή συνεργάτες οι οποίοι είναι πολύ κοντά σας αλλά χρειάζεται να βάλετε τα δικά σας τα όρια. Η ισορροπία και η διπλωματία μέσα σε μια φιλική σχέση που είχε ψυχρανθεί θα χαμηλώσει τους τόνους και θα γίνει περισσότερο εύκολη η πρόσβασή της. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να νιώθετε πίεση από τις πολύ στενές σας σχέσεις και να γίνεστε ανταγωνιστικοί.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε κάπως αναποφάσιστοι στο να δράσετε και αυτό σας δημιουργεί κατά κάποιο τρόπο μια στασιμότητα. Από την άλλη, έχετε μια δραστηριότητα πολύ νοητική και παίρνετε αποφάσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε και τι όχι. Χρειάζεται να προσπαθήσετε περισσότερο για να έχετε αποτελέσματα γιατί μπορεί να υπάρχει ένα μπλοκάρισμα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δουλεύετε σκληρά με στόχο να πετύχετε αυτά που κατά κάποιο τρόπο δικαιούστε. Φροντίστε να μην εξαντληθείτε γιατί είναι η περίοδος που θα κάνετε υπερβολές και θα ξεπεράσετε τα όριά σας. Κυρίως όσοι έχετε αποφασίσει να τροποποιήσετε τον χώρο σας και να κάνετε μεγάλες αλλαγές για να νιώθετε ότι υπάρχει αρμονία και ισορροπία στον χώρο σας. Η ερωτική σας ανταπόκριση αλλάζει και είναι περισσότερο θετική και αυτό βοηθάει στο άνοιγμα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πιστεύετε ότι έχετε κάπως κολλήσει ή τελματώσει σε μια κατάσταση η οποία ζητάει από εσάς μεγαλύτερη προσφορά και υπηρεσία παρά έμπνευση και δημιουργικότητα. Υπάρχει τρόπος να γίνετε δημιουργικοί, αρκεί να μην παραδίνετε τα όπλα και πάνω από όλα να μην προδίδετε τα όνειρά σας τα οποία είναι το πιο σημαντικό σας εργαλείο για να μην σταματήσετε να δουλεύετε για τον στόχο που θέλετε.
ΙΧΘYΕΣ
Είστε ακόμα κάτω από την επιρροή των άλλων και προσπαθείτε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας συνεργαζόμενοι ή ακόμα και έχοντας την σκέψη σας προς εκείνη την κατεύθυνση. Γενικά είστε σε καλύτερη φάση από παλιά και αυτό σας δίνει δύναμη και κουράγιο για να ξεμπλοκάρετε από μια παλιά κατάσταση η οποία δεν ήταν και πολύ με το μέρος σας. Πάνω από όλα χρειάζεται να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας και τις ανάγκες του και μετά όλα τα άλλα θα γίνουν πιο εύκολα.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: