ΣΙΝΕ

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Ζώδια: Προβλέψεις για ζώδια σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Είστε κάπως ανήσυχοι και ενοχλημένοι γιατί θα πρέπει να διεκδικήσετε πιο έντονα αυτά που θέλετε να γίνουν και με αυτόν τον τρόπο ίσως να...
εμπλακείτε σε πολλές συζητήσεις και εντάσεις ή καθυστερήσεις. Σίγουρα τα οικονομικά σας και γενικά οι ανάγκες σας είναι στο στόχαστρο, αφού επιδιώκετε με μανία σχεδόν να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο. Όμως διατηρείτε μια σπίθα παρόρμησης και διάθεσης ανατροπών και αυτό κρατάει την δύναμη μέσα σας γιατί ως Κριός έχετε ανάγκη να αντλείτε από κάπου δύναμη και να κάνετε κινήσεις δράσης και αποδέσμευσης.
ΤΑΥΡΟΣ
Επειδή η Σεληνιακή έκλειψη σας επηρεάζει, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα χρειαστεί να είστε ψύχραιμοι και να περιορίσετε όσο γίνεται τα ξεκαθαρίσματα τις εντάσεις και τις αντιδράσεις που μπορεί να μην έχουν υπόσταση. Σίγουρα θα είστε περισσότερο καταπιεστικοί και ανταγωνιστικοί και μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα κομμάτι του κρυμμένου σας εαυτού ο οποίος θα διεκδικεί και θα φωνάζει. Αφήστε να περάσει η πίεση για να καταλαγιάσουν τα συναισθήματα. Η σχέση με Σκορπιό ή Υδροχόο ή θέματα οικονομικά χρειάζονται ισορροπίες.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Θέλετε να απομονωθείτε και θα το κάνετε, αφού θα βλέπετε ότι οι συνθήκες δεν σας ευνοούν και πάρα πολύ. Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι ή εξουθενωμένοι από μια ιστορία που αφορά περισσότερο πρακτικά θέματα. Η δυναμική σας πάντως είναι πολύ πιο έντονη, αν αποφασίσετε να βάλετε φωτιά στην σκέψη σας και να ξεσηκωθείτε από μόνοι σας. Μόνο τότε θα ξεκολλήσετε και θα σταματήσετε την ηττοπάθεια. Η μεγάλη μυστικότητα που υπάρχει στην σχέση σας θα σας κουράσει εν μέρει γιατί εσείς θέλετε να μιλάτε και να επικοινωνείτε.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σαν γνήσιοι Καρκίνοι σε κάθε έκλειψη ή πανσέληνο εσείς νιώθετε κάπως, αφού είστε δέκτες και οι κεραίες σας είναι ανεβασμένες σε πολύ μεγάλο επίπεδο. Απλά προστατέψτε όσο μπορείτε την ενέργειά σας και μην παρασύρεστε από το αρνητικό περιβάλλον ή την πεσμένη διάθεση των άλλων. Δεν σας πηγαίνει και τόσο άσχημα αυτή η εποχή. Μπορεί να διατηρείτε επιφυλάξεις σε ερωτικά θέματα γιατί έχετε φάει κάπου τα μούτρα σας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσετε την ζωή σας. Αν σχετίζεστε με Κριό θα βρεθείτε να συζητάτε πολύ κοινά θέματα. Ο Ταύρος από την άλλη είναι πολύ σταθερός δίπλα σας.
ΛΕΩΝ
Σαν ενοχλούν κάποια κομμάτια του παρελθόντος τα οποία ξαναβγαίνουν τώρα στην επιφάνεια και ίσως να σας στεναχωρήσουν και να σας αλλάξουν την ψυχολογία. Κάποια οικονομικά θέματα μπορεί να είναι κολλημένα και να μην βλέπετε ότι μπορεί να υπάρχει λύση. Αλλά τελικά αν κάνετε υπομονή, θα δείτε ότι θα βγείτε άνετα στην επιφάνεια. Κρατήστε μόνο το χέρι στην καρδιά για να μην χάσετε την πυξίδα σας κυρίως οι γεννημένοι πρώτο δεκαήμερο.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε πολύ ψύχραιμοι αλλά και απόλυτοι σε αρχές και συστήματα για αυτό κρατάτε κάποιες αποστάσεις στην επικοινωνία και την επαφή με ένα άτομο που μπορεί να σας έφερε τα πάνω κάτω αλλά ευτυχώς έχετε την δύναμη αλλά και την δυνατή καρδιά να ξεπεράσετε οτιδήποτε σας έχει πληγώσει. Είστε πάντως πολύ ανοικτοί σε θέματα περισσότερων γνώσεων αλλά και γενικά μιας νέας πολιτικής η οποία θα σας φέρει ένα νέο κύκλο γνωριμιών και εργασιών. Η σοβαρότητα ενός Σκορπιού θα σας δώσει ασφάλεια αλλά και μπόλικο συναίσθημα.
ΖΥΓΟΣ
Μπορεί να βγείτε έξω από τα προγνωστικά σας και ίσως να απογοητευτείτε γιατί μια δουλειά που θέλετε να κάνετε δεν σας κάθεται όπως θέλετε, κυρίως με τα οικονομικά, τι πρέπει να δώσετε και τι μπορείτε. Υπάρχει ένα όριο που έχετε βάλει και καλά κάνετε για να είστε όσο μπορείτε πιο προσεκτικοί. Η επαφή με Κριό από εκεί που κατά κάποιο τρόπο είχε σταματήσει τώρα ξαφνικά μπορεί να έχετε μια επιστροφή. Ξεκαθαρίστε όμως τι θέλετε για να μην αφήνετε με την συμπεριφορά σας κενά ή λάθος εντυπώσεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είστε αυτοί που μπορεί να ταρακουνηθείτε αρκετά γιατί τούτη η έκλειψη σας δημιουργεί ένταση αλλά και διάθεση να μετακινηθείτε από μια απόλυτη στάση και να πάτε σε μια άλλη αλλά μέσω των άλλων. Αλλά τέλος πάντως θα δράσετε και μπορεί να φανείτε υπερβολικά πιεστικοί ή ανταγωνιστικοί. Χρειάζεται να βάλετε μόνο την καρδιά σας να δουλέψει γιατί με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε τον ύφαλο, τουλάχιστον οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Καλό είναι να μην λύσετε κάποιες διαφορές με Ταύρο ή Υδροχόο τουλάχιστον για σήμερα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορεί να έχετε εμπλοκή με ένα φιλικό σας πρόσωπο και ίσως αυτό να σας ενοχλήσει πιο πολύ από όλα. Ίσως να βγουν στην επιφάνεια συμπεριφορές από κάποια πρόσωπα που δεν τις αναγνωρίζετε και να στεναχωρηθείτε κυρίως για θέματα οικονομικά. Χρειάζεται να κάνετε υπομονή και όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Σηκώστε το ανάστημά σας γιατί θα δείτε ότι με αυτόν τον τρόπο θα νιώσετε καλύτερα και δεν χρειάζεστε να απολογείστε σε κανέναν. Μερικές φορές η καλή σας καρδιά σας δημιουργεί προβλήματα γιατί εσείς είστε πολύ καλοπροαίρετοι και οι άλλοι δεν σας βλέπουν έτσι.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά νιώθετε πολύ πιο άνετα με τον εαυτό σας αλλά αυτό δεν σας εμποδίζει να είστε οι αυστηροί κριτές στα λάθη των άλλων και ίσως να είστε υπερβολικά εύθικτοι. Μπορεί να έχετε μια επαγγελματική ευκαιρία για μια νέα θέση ή κάτι που σχετίζεται με το παρελθόν σας και τώρα έρχεται και πάλι στην επιφάνεια. Αλλά για να πετύχει χρειάζεστε μεγαλύτερη προσπάθεια αλλά και βαθύτερη έρευνα. Προσέξτε τα έξοδα στο σπίτι σας γιατί μπορεί να κάνετε υπερβολές.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Συγκρούεστε για θέματα αξιών και οικονομικών διαπραγματεύσεων. Ίσως να υπάρχει μια αργή κίνηση σε όλα και εσείς να έχετε αγχωθεί ότι τίποτε δεν πάει καλά ή ότι δεν θα καταφέρετε τελικά τον στόχο σας αλλά μην πιάνεστε μόνο από αυτό. Η ελπίδα και γενικά το να οραματίζεστε τι θέλετε σας δίνει το περιθώριο αισιοδοξίας. Από την άλλη ωριμάζετε υπερβολικά κι αυτό σας βοηθάει να κερδίζετε όλες τις μάχες. Η επαφή με ένα Λέοντα μπορεί να σας δημιουργήσει αδιέξοδο ενώ με τον Σκορπιό σας διδάσκει πολλά πράγματα για το αισθαντικό κομμάτι της ζωής.
ΙΧΘYΕΣ
Παρόλο που τον τελευταίο καιρό είστε περισσότερο ανοικτοί στις επαφές σας, θα τα πείτε έξω από τα δόντια και ίσως να φανείτε ελαφρώς επιθετικοί ή εριστικοί. Το θέμα με ένα αυτοκίνητο που μπορεί να βγει στην επιφάνεια ίσως να σχετίζεται με ένα πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί από παλιά. Έχετε φόντα να λύσετε το οτιδήποτε σας παρουσιαστεί γιατί θα κάνετε διαπραγματεύσεις από την αρχή που θα είναι πιο συμφέρουσες αλλά επειδή θα κάνετε υπερβολές σε μετακινήσεις, επαφές και επαγγελματικά ραντεβού μπορεί να κουραστείτε παραπάνω λόγω αυξημένων υποχρεώσεων.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: