ΣΙΝΕ

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Ζώδια: Προβλέψεις για ζώδια σήμερα Κυριακή 28 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Νιώθετε πολύ καλά, αφού η αισιοδοξία θα σας δώσει μεγαλύτερη δύναμη για να αντεπεξέλθετε σε όλων των ειδών τις δυσκολίες. Οι ιδέες σας μπορεί να...
βρουν ανταπόκριση γιατί είναι πολύ δυνατές και πρωτοπόρες. Μια συζήτηση με ένα πρόσωπο που σας αφορά άμεσα θα σας βγάλει από την μεγάλη ένταση αλλά και αναμονή. Το εξωτερικό ή ένα σχέδιο που υλοποιείται με την βοήθεια ενός ατόμου που μπορεί να ζει και εκεί θα σας ανοίξει άλλους ορίζοντες, κυρίως αν είναι Τοξότης.
ΤΑΥΡΟΣ
Η ζωντάνια σας βοηθάει στο να επικεντρωθείτε σε πράγματα που σας αρέσουν και μέσα από εκεί να βρείτε κατευθύνσεις που θα σας ξεμπλοκάρουν. Η σημαντικότητα των σχέσεών σας είναι για σας ένα εργαλείο για την συνείδηση που κτίζετε αυτή την περίοδο. Όσο πιο πολύ ανοίγεστε και μοιράζεστε τόσο περισσότερα θα πάρετε. Μπορεί να χρειάζεστε μεγαλύτερη δόση ελευθερίας γιατί μερικές φορές είστε εγκλωβισμένοι σε ένα πρόγραμμα πολύ φορτωμένο και τώρα ίσως να δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας να περάσετε όμορφα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ανανεώνεστε μέσα από νέες γνωριμίες, φιλίες και επαφές και έχετε την αίσθηση ότι ανήκετε κάπου. Βέβαια είναι σημαντικό να ενεργοποιηθείτε γιατί τον τελευταίο καιρό βρίσκετε σε μερική αδράνεια ή αποφυγή μεγάλων ευθυνών. Επειδή κινείστε με μεγάλη μυστικότητα και κυρίως πάνω σε μια σχέση η οποία σας ταλαιπωρεί από το παρελθόν τώρα έχετε την διάθεση να ζητήσετε να αλλάξει όλο αυτό το σκηνικό γιατί εσάς γενικά δεν σας πηγαίνει και τόσο κλείσιμο. Η ευαισθησία σας έχει αυξηθεί υπερβολικά και ίσως να προσφερθείτε να βοηθήσετε άτομα που έχουν την ανάγκη σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι γρήγορες εναλλαγές των συναισθημάτων σας μερικές φορές και εσάς σας ξαφνιάζουν αλλά γενικά είστε άτομα που κινείστε πολύ γρήγορα και παρορμητικά. Η σημερινή ημέρα θα έχει την αίσθηση της ελευθερίας και της αλήθειας. Πολλές φορές έχετε ανάγκη να πείτε πράγματα τα οποία κουβαλάτε και σας πνίγουν. Τώρα που είναι η ευκαιρία σας βγάλτε από μέσα σας οτιδήποτε σας ενοχλεί. Όσο πάντως πιστεύετε στον σκοπό σας και έχετε και αλτρουιστικά συναισθήματα τόσο θα πετυχαίνει το σχέδιο σας. Ο Αιγόκερως είναι πολύ κοντά σας αλλά μερικές φορές αρνείται να δει μέσα από τα μάτια του συναισθήματος επειδή έχει βάλει πολλά πρέπει και ίσως αυτό να μπλοκάρει την σχέση σας.
ΛΕΩΝ
Αναγνωρίζετε την προσωπική σας δύναμη με ένα άλλο τρόπο πιο ευχάριστο και ανοικτό σε όλες τις προκλήσεις. Σήμερα έχετε την διάθεση να αφεθείτε, να ρισκάρετε και γενικά να παίξετε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που οφείλετε να το κάνετε στον εαυτό σας που και που. Αν και από ιδεολογία αλλά και από φύση είστε πολύ πιστοί σε μια σχέση τουλάχιστον για σήμερα όσοι νιώθετε ότι δεν παίρνετε αγάπη και θαυμασμό μπορεί και να φλερτάρετε για να νιώσετε και πάλι την αξία σας. Το ρίσκο σε τυχερά παιχνίδια σας ευνοείται. Είναι πολύ σημαντικό τουλάχιστον για σήμερα να βάλετε έστω και ένα μικρό στόχο δημιουργίας. Ο Τοξότης είναι πολύ κοντά σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Βγαίνετε έξω από τα όριά σας προβάλλοντας τον πολύ δυναμικό εαυτό σας ο οποίος μερικές φορές κάνει και τρέλες. Δεν πειράζει ακόμα και μέσα στο σπίτι σας χρειάζεται να είστε πιο ελεύθεροι και ανοικτοί. Και ίσως αυτό να το κάνετε ,καλώντας άτομα που ίσως να μην γνωρίζετε πολύ καλά αλλά έχετε ανάγκη να μοιραστείτε στιγμές. Το σίγουρο είναι ότι ένας Τοξότης μπορεί να σας ξεσηκώσει στο να κάνετε κάτι πολύ έξω από την λογική σας. Όταν βγαίνετε βέβαια έξω από την λογική νομίζετε ότι ρισκάρετε και το αποτέλεσμα δεν θα είναι έτσι όπως το περιμένατε. Μπορεί όμως να κάνετε και λάθος για αυτό να γίνετε πιο τολμηροί.
ΖΥΓΟΣ
Είστε πολύ σίγουροι για τα λόγια σας και για την συμπεριφορά σας οπότε η αυτοπεποίθηση αυτή βοηθάει στο να ενδυναμώσετε την προσωπική σας εικόνα. Καλό είναι να μην αφήνετε κανέναν να σας κάνει κουμάντο ή να κριτικάρεις για τις πράξεις σας. Κυρίως αν είστε μαζί με Παρθένο ή Ιχθύ και υπάρχει σύγκρουση ή δυσκολία απόψεων και συνεννόησης. Επειδή είναι πάντως η περίοδος που μπορεί να ζοριστείτε σε υλικά θέματα ή σε οικονομικά γιατί υπάρχει στενότητα κίνησης τώρα θα διαπιστώσετε και τελικά ποιοι είναι δίπλα σας και ποιοι όχι. Είναι σημαντικό να ξέρετε τους φίλους σας και γενικά τα άτομα που στέκονται δίπλα σας. Μια συγκεκριμένη γνώση θα σας δώσει ένα ιδιαίτερο άνοιγμα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλό είναι να κάνετε σχέδια και όνειρα για το τι θέλετε να αγοράσετε ή να αποκτήσετε και γενικά να οραματίζεστε θετικά για αυτά που έχετε ανάγκη, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι ξεσηκώνεστε και στο τέλος δεν γίνεται κάτι. Η πρόθεση αυτού που θέλετε σε υλικό επίπεδο χρειάζεται να καθοριστεί πρώτα μέσα σας και μετά με ένα εσωτερικό βέλος να σημαδεύετε τον στόχο σας για να γίνει η επιθυμία σας. Έχετε μεγάλη αισθαντικότητα και δύναμη στο να νιώθετε πράγματα οπότε θα σας είναι πιο εύκολο. Η επικοινωνία με έναν Κριό θα είναι πολύ καλύτερη και θα βρείτε άμεσο τρόπο συνεννόησης.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι η ημέρα σας για αυτό μπορεί να ξυπνήσετε το πρωί ευδιάθετοι, γεμάτοι κέφι για ζωή και διασκέδαση. Επειδή θα έχετε διάθεση να μιλήσετε ή ακόμα και για να γελάσετε θα διαλέξετε άτομα για να βγουν έξω μαζί σας που να έχουν την ίδια ενεργειακή φόρτιση για να μην σας ρίξουν και σας κάνουν να χάσετε το κέφι σας. Μερικές φορές λόγω του αλτρουισμού που διαθέτετε μπορεί να νιώθετε και άσχημα επειδή είστε εσείς καλά και ο άλλος όχι. Πάντως θα ανοίξει μια πόρτα ξαφνικά για μια σημαντική δουλειά που ούτε καν την περιμένατε.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε μεταξύ του να κάνετε κάτι δυναμικό και του να κάτσετε και να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας για να δείτε μέσα σας τι ακριβώς συμβαίνει. Μπορεί να τα κάνετε και τα δυο. Επειδή πιθανόν να περάσατε μια κρίση με φίλους τώρα θα χρειαστεί να βάλετε την καρδιά σας τελικά να αποφασίσει και όχι το μυαλό σας που κρίνει συνέχεια και δεν μπορεί να δει βάθος. Η επαφή με έναν Τοξότη σας αλλάζει την προοπτική και σας δημιουργεί αισιοδοξία. Γενικά είστε αρκετά διεκδικητικοί και αναζητάτε την ασφάλεια και την καλοπέραση. Επειδή περιμένετε να γίνει ένα καλό βήμα που αφορά στη σχέση σας με έναν Δίδυμο ή κάτι καλό για το παιδί σας, θα δείτε ότι το αίτημα σας γίνεται πιο εύκολα από ότι το περιμένατε.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε πολύ ανοικτοί σε νέες εμπειρίες και γενικά σε οτιδήποτε σας ανοίγει το μυαλό και σας κάνει να φέρεστε με μεγαλύτερη αισιοδοξία και πίστη για το μέλλον. Επειδή υπάρχει μια μεγάλη σταθερότητα στην ζωή σας η οποία από την μια σας κάνει καλό αλλά από την άλλη σας δημιουργεί και πλήξη ή ανία καλό είναι να μάθετε να βγάζετε μέσα από το καλάθι τα καλά που παίρνετε και μην βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα. Είναι πάντως μια περίοδος που θα ασχοληθείτε αρκετά με πρακτικά θέματα και ίσως αυτό να σας σπρώξει στο να είστε πιο δραστήριοι και να έχετε ανάγκη να εξασφαλίσετε πολλά υλικά αγαθά.
ΙΧΘYΕΣ
Είστε ιδιαίτερα ανοικτοί σε κάθε είδους εμπειρία και προκαλείτε μάλιστα με τον τρόπο σας να γίνονται πολλά και ιδιαίτερα πράγματα που σας βγάζουν με την καλή έννοια από τον εαυτό σας γινόμενοι ανοικτοί, αισιόδοξοι και αρκετά σπάταλοι. Γενικά οι πολλές επαφές, τα ανοίγματα τα κοινωνικά και οτιδήποτε παρόμοιο σας κάνει να γίνεστε περισσότερο μοντέρνοι και να καλοδέχεστε την γνώση. Η πίστη και η έντονη στροφή στην θρησκεία ίσως να τονιστούν ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες για σας και να θέλετε να έχετε μια βαθιά κατάνυξη για τον εαυτό σας.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: