ΣΙΝΕ

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Γαλατασαράι - Ρεάλ 3-2 (video)

Η Ρεάλ προκρίθηκε στα ημιτελικά του ΤσάμπιονςΛιγκ παρά την ήττα με 3-2 στην έδρα της Γαλατά, αφού το 3-0 του πρώτου ματς ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολο να ανατραπέι.

 Ο Κριστιάνο με γκολ στο 8’ έκανε την «βασίλισσα» να… χαλαρώσει και οι Τούρκοι, παρότι έκαναν φιλότιμη προσπάθεια και το γύρισαν σε 3-1 στο 72’, δεν έκαναν άλλη ευκαιρία μετά. Και ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, Ρονάλντο, έβαλε ακόμη ένα και έστειλε την ομάδα του στα ημιτελικά. Το ματς: Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήθελε να δώσει δικαιώματα σε κανέναν να ονειρεύεται και με το σκεπτικό αυτό, μπήκε μέσα στο Τουρκ Τέλεκομ να καθαρίσει τον αγώνα από νωρίς. Και με τον συνήθη ύποπτο, το έκανε.

 Στο 8ο λεπτό ο Κεντίρα πάσαρε παράλληλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος έβαλε το 10ο γκολ το Τσάμπιονς Λιγκ κάνοντας το 1-0 για την βασίλισσα στέλνοντας ουσιαστικά την ομάδα του στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Το υπόλοιπο πρώτο μέρος ήταν απλά ένα ματς χωρίς άγχος. Η Ρεάλ ήταν καλύτερη στο γήπεδο, είχε περισσότερες ευκαιρίες αλλά η Γαλατά δεν τα παρατούσε και προσπαθούσε να ικανοποιήσει τους οπαδούς της που γέμισαν το γήπεδο. 

 Το 1-0 του πρώτου μέρους ήρθε φυσιολογικά. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρονάλντο έχασε τεράστια ευκαιρία μόνος του να κάνει το 2-0 και στην επόμενη φάση, ο Εμπουέ (58’) με έναν κεραυνό έκανε το 1-1 και έδωσε ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Οι Τούρκοι αναθάρρησαν και πίεζαν αφού ήθελαν τη νίκη, και στο 70’ ο Σνάιντερ με ωραία ενέργεια έκανε το 2-1.

 Το γήπεδο ξεσηκώθηκε και ο Ντοργκμπά με τακουνάκι (72’) έκανε το 3-1. Η Γαλατά ήθελε δύο γκολ ακόμη και πίεζε παντού αλλά η Ρεάλ σοβαρεύτηκε, πάγωσε τον ρυθμό και αυτή ήταν που έχανε ευκαιρίες. Και στο 92’, ο συνήθης ύποπτος, Κριστιάνο Ρονάλντο, έβαλε το ενδέκατο γκολ στη διοργάνωση, πετυχαίνοντας στις δύο αναμετρήσεις με τους Τούρκους όσα έβαλαν οι αντίπαλοί του, οδηγώντας την «βασίλισσα» στους 4 του Τσάμπιονς Λιγκ. 

 Γαλατάσαραϊ (Τερίμ): Μουσλέρα, Γκοκχάν Ζαν, Καγιά, Εμπουέ(80’Ελμάντερ), Άλτιντοπ(46’Άμραμπατ), Ινάν, Μέλο, Ριέρα, Σνάιντερ, Ντρογκμπά, Μπουλούτ(63’Σάμπρι) 

 Ρεάλ Μαδρίτης (Μουρίνιο): Λόπεθ, Βαράν, Πέπε, Κοεντράο, Κεντίρα, Εζίλ(81’Αλμπιόλ), Εσιέν(31’Αρμπελόα), Μόντριτς, Ντι Μαρία, Ρονάλντο, Ιγκουαίν(76’Μπενζεμά) 
sports-fm
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: