ΣΙΝΕ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Ζώδια: προβλέψεις για ζώδια σήμερα Πέμπτη 4 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Ανατρέπονται θετικά όλα τα αρνητικά στοιχεία που σας είχαν ζορίσει και τώρα έχετε όλη την ευχέρεια να κινηθείτε με... δυναμικότητα και δράση. Οι φίλοι είναι στο πλευρό σας και γενικά έχετε εύνοια μέσα σε ομάδα και κοινωνικά ανοίγματα. Η επαφή με το Λιοντάρι μπορεί να γίνει πιο ανοικτή και ίσως να μην υπάρχει σύγκρουση αρμοδιοτήτων γιατί έχετε πολλά κοινά ενδιαφέροντα τουλάχιστον αυτή την περίοδο. Η επιτυχία πάντως μπορεί να συνοδευτεί και από μια οικονομική εύνοια η οποία θα σας φέρει ένα μεγάλο άνοιγμα.

ΤΑΥΡΟΣ
Μπορεί να χρειαστεί να βάλετε νερό στο κρασί σας τουλάχιστον για σήμερα γιατί θέματα με φίλους ή σε σχέση με συνεργασία με μια ομάδα θα σας προβληματίσουν και θα σας αγχώσουν γιατί μπορεί να νιώθετε άβολα επειδή δεν θα έχετε καθόλου σύμπνοια. Ένα κρυμμένο μυστικό που το έχετε πολύ θαμμένο μέσα σας και ίσως αφορά μια σχέση που έρχεται από το παρελθόν πιο εύκολα θα το εκμυστηρευτείτε σε ένα φίλο σας. Η σχέση με έναν Σκορπιό ή Υδροχόο θα σας προβληματίσει ίσως για το τι πρέπει να κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Νιώθετε ένα αέρα ανεξαρτησίας και καλό είναι με τον επικοινωνιακό ταλέντο σας να ξεφύγετε από τα τρέχοντα προβλήματα τα οποία χρειάζονται ελιγμό και τώρα μπορείτε άνετα να χαρείτε την στροφή που γίνεται ακόμα και σε μια δουλειά την οποία περιμένατε εδώ και πολύ καιρό. Το ομαδικό πνεύμα και ο έξυπνος χειρισμός θα σας δώσει λύσεις μελλοντικές τις οποίες αν τις χρησιμοποιήσετε καλά θα κινητοποιηθείτε δραστικά. Η δυναμικές πρωτοβουλίες είναι αναγκαίες για να ξεχωρίσετε αλλά και να σας φερθούν οι άλλοι ανάλογα των προσδοκιών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα χρειαστεί να είστε πολύ φιλικοί και συγχρόνως να μην έχετε πολλές συναισθηματικές απαιτήσεις. Περισσότερο θα λειτουργήσει η επικοινωνιακή διάθεση και η ανοιχτή τοποθέτηση παρά οι στενές προσδοκίες που βγάζουν στην επιφάνεια το ευαίσθητο κομμάτι του χαρακτήρα σας. Επειδή μπορεί να έχετε εσωτερική επιθετικότητα ίσως να πρέπει να την διοχετεύσετε σε θέματα που αφορούν πρωτοβουλίες ή αλλαγές που θα σας βγάλουν από αδιέξοδα. Θα πρέπει να είστε όσο μπορείτε πιο ξεκάθαροι με ένα Υδροχόο και κυρίως αν σχετίζεται με μια οικονομική συνεργασία.

ΛΕΩΝ
Ασχολείστε με μια υπόθεση που εμπλέκονται και άλλα άτομα και ίσως συζητάτε για μια συνεργασία η οποία θα σας κάνει πάρα πολύ καλό, κυρίως σε ένα επαγγελματικό κομμάτι το οποίο το έχετε ανάγκη για να ορθοποδήσετε και να κερδίσετε έναν οικονομικό γύρο. Είναι αναγκαία η ευελιξία και το ομαδικό πνεύμα για να ξεπεράσετε μια δυσκολία η οποία μπορεί να προκύψει από μια διχογνωμία και διαφορετικότητα στρατηγικής για αυτό παραμείνετε σταθεροί στις απόψεις σας γιατί είναι αναγκαία η θετικότητά σας. Η ομάδα ή ένα γκρουπ θα σας οδηγήσει σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ανεξαρτησία ή το ανοικτό μυαλό θα σας δώσουν το έναυσμα να αντιληφθείτε και παραπάνω πράγματα χωρίς να βγαίνετε από την περίφημη λογική σας τα οποία τις πιο πολλές φορές λόγω του χαρακτήρα σας αρνείστε να δείτε ή να αντιληφθείτε. Προσπαθείτε να φανείτε πολύ φιλικοί σε ένα πρόσωπο με το οποίο πρόσφατα είχατε σχέση και δεν μπορέσατε να την διασώσετε λόγω διαφόρων συγκυριών. Η διαφορετικότητα μέσα στον εργασιακό σας χώρο θα κάνει την διαφορά. Η σχέση με έναν Υδροχόο θα σας δώσει αυτό το κάτι αλλά μερικές φορές νιώθετε ότι δεν έχετε και πολύ μεγάλη επαφή.

ΖΥΓΟΣ
Ανασαίνετε γιατί βρίσκετε προσβάσεις για να μπορέσετε να προχωρήσετε και να κάνετε αυτά που θέλετε. Το ερωτικό ρίσκο θα σας δημιουργήσει μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας. Για αυτό δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας και θυμηθείτε τις εποχές που νιώθατε πολύ ελεύθεροι αλλά και συγχρόνως παιδιά γιατί ο αυθορμητισμός θα βοηθήσει όλες τις καταστάσεις και θα σας κάνει και εσάς περισσότερο ατρόμητους στο ρίσκο. Μια συνεργασία θα προχωρήσει πολύ καλύτερα από τις άλλες ημέρες και θα κερδίσετε χρόνο ώστε να ξεφύγετε από μια ιστορία που νιώθετε ότι τελματώνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Χρειάζεστε να είστε ψύχραιμοι και ίσως να αφήσετε για λίγο τις συναισθηματικές προσεγγίσεις έξω από το παιχνίδι. Αυτό σίγουρα θα σας ενοχλήσει γιατί νιώθετε ότι δεν είστε ο εαυτός σας ή ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν αλλά καμιά φορά και η αποστασιοποίηση χρειάζεται για να κάνετε πράγματα τα οποία, όταν είστε πολύ παθιασμένοι με κάτι, δεν μπορείτε να δείτε καθαρά. Μπορεί να υποδεχτείτε φίλους στο σπίτι σας που δεν είναι και τόσο κολλητοί σας ή να γνωρίσετε καινούργια άτομα που θα έχουν ιδέες πολύ διαφορετικές από τις δικές σας και ίσως να νιώσετε για λίγο άβολα. Ο Υδροχόος σας προσεγγίζει και χρειάζεται να είστε πολύ ανοικτοί μαζί του για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η επικοινωνία αλλά και η άνεση που θα έχετε είτε μέσα σε μια ομάδα είτε σε ένα ταξίδι θα σας φέρει και το ανάλογο αποτέλεσμα. Προσπαθείτε όσο μπορείτε να κάνετε πράγματα αλλά μπορεί να βλέπετε ότι ενώ όλα είναι σε μια δράση στο τέλος κάτι σας σταματάει γιατί εσείς δεν είστε ικανοί να πάρετε ανεξάρτητες αποφάσεις. Ίσως αυτό να σας έχει κάνει να νιώθετε πολύ δεσμευμένοι ή καθόλου δραστήριοι αλλά είναι αναγκαίο να πάρετε πολύ ώριμα μια απόφαση για αυτό ίσως αν δράσετε πολύ παρορμητικά να γίνουν λάθη, κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θέματα οικονομικών με θετική έκβαση θα σας κάνουν να κινηθείτε πολύ δυναμικά ώστε να τελειώσετε κάποιες υποθέσεις που είχαν μείνει μισές. Κάποιες οικονομικές συνεργασίες ή διεργασίες για θέματα ενός ακινήτου θα γίνουν με ένα Λιοντάρι αλλά χρειάζεται να είστε πολύ ξεκάθαροι με τα δικά σας οράματα γιατί μπορεί να υποστείτε καταπίεση ή να μην εκφράσετε και πολύ την δική σας άποψη. Τα λόγια σας πάντως και γενικά οι κινήσεις σας θα είναι πιο ξεκάθαρες και ίσως περισσότερο αυθόρμητες. Τα θέματα ομορφιάς θα σας απασχολήσουν και η σχέση με έναν Κριό θα πάρει σάρκα και οστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε στο επίκεντρο της δύναμής σας γιατί μπορείτε και εκφράζετε με μεγαλύτερη ευκολία τον εαυτό σας και αυτό σας δίνει αυτοπεποίθηση. Είναι σημαντικό πάντως για σας να νιώθετε ότι δεν χάνετε κάτι από την προσωπικότητά σας γιατί εσείς έτσι λειτουργείτε και αν βρεθείτε σε αντίθετες καταστάσεις νιώθετε πολύ καταπιεσμένοι. Η φιλική σας πάντως συμπεριφορά σας βοηθάει ώστε να γεμίσετε πολλά από τα εσωτερικά σας κενά και να μην νιώθετε μόνοι. Για αυτό θα βρεθείτε στο επίκεντρο είτε μια ομάδας είτε ενός επαγγελματικού πλάνου το οποίο θα πάρει σάρκα και οστά και αυτό θα σας ευχαριστήσει πάρα πολύ. Οι κινήσεις σας θα σας φέρουν χρήματα και γενικά εύνοια.

ΙΧΘYΕΣ
Θέλετε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και ίσως για λίγο να χαθείτε από το προσκήνιο με δικαιολογία είτε ότι είστε πνιγμένοι και δεν προλαβαίνετε ή ότι είστε κουρασμένοι. Αυτό δεν είναι όμως η πραγματικότητα απλά δεν σας αρέσει να δίνετε συνέχεια λόγο στους άλλους. Η πίεση που μπορεί να βιώνετε από ένα Λιοντάρι και κυρίως είτε μέσα στην δουλειά σας είτε μέσα στην καθημερινότητά σας μπορεί ξαφνικά να πάρετε απόφαση να την σταματήσετε και ίσως να πάρετε αποστάσεις. Αυτό σίγουρα θα είναι πολύ καλό για σας γιατί εσείς δουλεύετε καλύτερα στην απομόνωση. Μπορεί να βρίσκεστε με κόσμο αλλά ξαφνικά χάνεστε γιατί δεν αντέχετε και πολύ την πολυκοσμία. Πάντως έχετε ευκαιρία αυτή την περίοδο να διορθώσετε τα οικονομικά σας και να κάνετε κινήσεις που θα σας φέρουν πολύ μπροστά και σε καλύτερη θέση.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: