ΣΙΝΕ

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Ζώδια: προβλέψεις για ζώδια σήμερα Δευτέρα 8 Απριλίου


ΚΡΙΟΣ
Αναλαμβάνετε ευθύνες πιο μεγάλες από τα δικά σας μέτρα γιατί ίσως υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας και θα κάνετε πράγματα τα οποία...
μπορεί να μην τα είχατε σκεφτεί, επειδή δεν λειτουργείτε συντηρητικά αυτές τις ημέρες και ίσως κάνετε και κάποιες τρέλες που αφορούν είτε στην εμφάνισή σας είτε στον εαυτό σας και τις απαιτήσεις του. Η διακοπή μιας σχέσης μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια κρυμμένα κομμάτια σας τα οποία είτε δεν τα είχατε συζητήσει με κανέναν είτε δεν θέλατε να τα παραδεχτείτε.
 
ΤΑΥΡΟΣ 
Η ημέρα σας σήμερα είναι πολύ ήρεμη, αφού σας αρέσει να κινείστε σε χαμηλούς τόνους και ίσως και κρυμμένοι στο παρασκήνιο. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι κάνετε το μικρό ή το αθόρυβο, αντίθετα οι βλέψεις σας είναι πολύ μεγάλες και κυρίως αν σας ενδιαφέρει ένας Κριός ή ένας Ζυγός. Επειδή έχετε και μια δόση συναισθηματισμού, θα δώσετε προτεραιότητα εκεί που σας καταλαβαίνουν και είναι πιο κοντά στην καρδιά σας. Γενικά χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί για να μην παρασυρθείτε και γίνουν λάθη ακόμα και σε μια δουλειά την οποία την περιμένατε και καθυστερούσε αλλά δεν ξέρατε τον λόγο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Είστε στραμμένοι σε μια υπόθεση την οποία, αν δεν την χειριστείτε καλά, μπορεί να χάσετε χρόνο και χρήμα. Αλλά επειδή ότι και να σας πουν θα γίνει το δικό σας για αυτό πρέπει να είστε πολύ συγκεκριμένοι και να μην υπάρχει ασάφεια αλλά και διαφωνία για το τι θέλετε και τι όχι. Η φιλία για σας αυτήν την περίοδο είναι ένα κομμάτι που θα σας προσφέρει στήριξη και αγάπη. Οι πρωτοβουλίες χρειάζονται στήριξη από την πλευρά σας και όχι διχογνωμία. Η σχέση με Παρθένο, Τοξότη ή Ιχθύ μπορεί να είναι ρευστή ή αβέβαιη.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια πολύ καλή ημέρα και κυρίως όσοι εργάζεστε μέσα σε ένα περιβάλλον με άτομα που χρειάζονται άμεση συμπόνια θα κινηθείτε πολύ δυναμικά με στόχο να τους εξασφαλίσετε το δίκιο τους. Χρήματα που περιμένατε από μια υπόθεση του εξωτερικού ή από μια άλλη πηγή που μπορεί να σχετιζόταν και με εμπόριο ή από συνεργασία θα έρθουν αλλά αν δεν προσέξετε μπορεί να κάνουν φτερά. Η ψυχραιμία είναι αυτό που θα σας σώσει.
 
ΛΕΩΝ 
Είστε σε φάση πειραματισμού και αυτό θα σας βγάλει από το λήθαργο γιατί δεν ανέχεστε μύγα στο σπαθί σας, κυρίως αν περιμένετε να κλείσει μια δουλειά η οποία χρονοτριβεί συνέχεια και σας κάνει και εσάς να αγωνιάτε. Είναι σημαντικό να ξέρετε ακριβώς τι θα κερδίσετε από την υπόθεση μιας συνεργασίας γιατί υπάρχει ένα θολό τοπίο το οποίο σας κάνει να μπερδεύεστε. Μέσα στον χώρο της δουλειάς σας υπάρχει μια τάση για ονειροπόληση και μεγαλύτερη δημιουργικότητα αλλά η καθημερινότητά σας μπορεί να σας φθείρει και χρειάζεται να βάλετε και ένα ρομαντικό στοιχείο για να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επειδή έχετε παρουσιάσει δείγματα γραφής τις τελευταίες ημέρες και προσπαθείτε να κάνετε κάτι από κοινού με άλλα άτομα με τα οποία συνεργάζεστε στενά, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να πετύχετε σε ένα συγκεκριμένο θέμα για το οποίο έχετε προβληματιστεί. Τα οικονομικά σας μπορεί να μπουν σε καλύτερη φάση, αφού εσείς είστε περισσότερο αισιόδοξοι. Αν σχετίζεστε με Ιχθύ είναι σημαντικό να καταλάβετε τι ακριβώς θέλει και να είστε για λίγο κοντά του. Γενικά η προσφορά και η διάθεση για υπηρεσία που έχετε σας προδιαθέτει για να κάνετε ανοίγματα σε πολύ κόσμο. Αυτό όμως δεν αναιρεί την εσωτερική μοναχικότητα που αναζητάτε αρκετές φορές.

ΖΥΓΟΣ
Προσπαθείτε όσο μπορείτε να είστε ξεκάθαροι και σταθεροί σε πολλά πράγματα που έχετε ξεκινήσει και βλέπετε ότι οι συνθήκες μια τα επιτρέπουν και μια τα εμποδίζουν. Το συναισθηματικό δέσιμο που έχετε με άτομα τα οποία είναι μεν πολύ κοντά σας αλλά δεν σας δίνουν αυτό που θέλετε, σας πληγώνει αλλά επειδή έχετε αποφασίσει να κάνετε όσο μπορείτε μια νέα αρχή, ίσως τελικά να αφήσετε πίσω σας ένα κομμάτι που δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε και να αλλάξετε σελίδα από το ίδιο όμως βιβλίο. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο είστε πολύ ερωτικοί, δραστήριοι και τυχεροί σε θέματα συνεργατών και στενής σχέσης.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το βλέπετε και εσείς ότι είναι αναγκαίο να γεφυρώσετε μέσα σας πράγματα που δεν ταιριάζουν που άλλες φορές δεν θα το κάνατε και να τραβήξετε μπροστά χωρίς να υπολογίσετε κανέναν. Παρόλα αυτά παραμένετε προς το παρόν πολύ ήρεμοι και γαλήνιοι γιατί ξέρετε τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε. Ο ερωτισμός σας είναι πολύ έντονος και αυτό σας δίνει δύναμη να κάνετε πολλά πράγματα μαζί χωρίς να κουράζεστε. Η επικοινωνιακή σας ικανότητα έχει αυξηθεί και η κατανόηση των άλλων θα βοηθήσει σε οτιδήποτε κάνετε. Μια οικονομική βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένατε θα σας ανακουφίσει για λίγο. Επειδή είστε σε φάση που τολμάτε σίγουρα θα διεκδικήσετε ένα πρόσωπο.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Προχωράτε σε λύσεις που μπορεί να μην είστε τόσο σίγουροι αν τελικά σας πηγαίνουν ή όχι γιατί μπορεί να έχετε επηρεαστεί από τα λόγια ή τις απόψεις ενός πολύ δικού σας ατόμου. Για αυτό να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην βιάζεστε. Πάνω από όλα την περίοδο αυτή για να παίρνετε αποφάσεις χρειάζεται να τα έχετε πολύ καλά με την διαίσθησή σας και με το μέσα σας για να πάρετε καθοδήγηση. Ακόμα και η συμβουλή ενός ατόμου που εκτιμάτε είναι πολύτιμη για σας αλλά δεν σημαίνει ότι αν εσείς δεν συμφωνείτε ότι θα πρέπει να την ασπαστείτε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες οι οποίες αφορούν σε οικονομικά ή θέματα επικοινωνίας. Η σχέση με έναν Κριό σας παρακινεί να κάνετε πράγματα που ούτε και εσείς δεν πιστεύατε ότι μπορούσατε. Η αφοσίωσή σας σε ένα στόχο θα σας βγάλει στο τέλος νικητές. Αφιερώστε πάντως χρόνο για να κάνετε και κάτι για τον εαυτό σας γιατί αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα, όταν θα πρέπει να ξεκολλήσετε, να το κάνετε άμεσα και να μην περιμένετε να περάσει ο χρόνος. Επαγγελματικά μπορεί να κάνετε μια νέα αρχή.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Η γνώση είναι δύναμη και κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το τέλος του δεύτερου και στην αρχή του τρίτου δεκαήμερου θα διαπιστώσετε ότι την έχετε ανάγκη για να κάνετε τομές ή ένα γενναίο ξεκαθάρισμα το οποίο θα σας φέρει την επιτυχία ή την απαιτούμενη δύναμη για να κάνετε την ανατροπή. Γενικά τώρα τελευταία είστε πολύ ευχαριστημένοι από πολλά πράγματα και παρόλο που έχετε μερικές φορές δυσκολευτεί από το γενικό κλίμα τα βλέπετε όλα με περισσότερο δυναμισμό και αισιοδοξία. Η επικοινωνία με τους γύρω σας ή μέσω ενός ταξιδιού με νέο κόσμο θα σας βοηθήσει πολύ στην δουλειά σας.
 
ΙΧΘYΕΣ 
Είστε περισσότερο ανεξάρτητοι και δοσμένοι στο δικό σας ρυθμό και σύστημα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια ευκαιρία να εκφράσετε τα θέλω σας και να έχετε επιτυχία σε ένα οικονομικό θέμα. Η διαχείριση των χρημάτων έχετε διαπιστώσει ότι χρειάζεται ταλέντο και εσείς μερικές φορές νιώθετε ενοχές από τον τρόπο που σχετίζεστε με το χρήμα. Προσπαθείτε αυτά που λέτε να στέκουν και να έχουν λογικά επιχειρήματα γιατί μπορεί κάποιος να σας τσεκάρει και να εκτεθείτε.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: