ΣΙΝΕ

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Aναλύουμε και αποκαλύπτουμε: Τι σημαίνουν τα σεξουαλικά μας όνειρα

Ρίχνουμε φως σε ένα ζήτημα σκοτεινό και άκρως... καυτό!
Το sex κατά γενική ομολογία είναι υπέροχο από όλες τις απόψεις. Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι διαθέτει την μαγική ικανότητα να μας... απασχολεί όχι μόνο στον ξύπνιο μας αλλά και στον ύπνο μας! Πόσες άλλωστε φορές δεν έχετε δει να κάνετε sex ή παρεμφερή παιχνιδάκια με κάποιον εντελώς άγνωστο, με πρώην σας ή ακόμα χειρότερα με τον κολλητό σας;Το να δεις φυσικά κάποιον στον ύπνο σου, δε σημαίνει ότι αυτομάτως τον γουστάρεις διότι το ίδιο θα ίσχυε και με τους θανάτους και τώρα άντε να ζούσαν καμιά δεκαριά από το συνολικό πληθυσμό! Η σημασία των ονείρων είναι σαφώς πιο ιδιαίτερη και σκοτεινή, και δεν έχει να κάνει με στερεότυπα και άλλες τέτοιες μπούρδες αλλά καθαρά με τον καθένα ξεχωριστά και κάποια πράγματα που βιώνει την εκάστοτε στιγμή. Ας πάμε λοιπόν να δούμε τι ερμηνείες έχουν τα πιο κοινά σεξουαλικά όνειρα!

1. Το sex με άγνωστο: Ίσως το πιο κοινό σεξουαλικό όνειρο, το οποίο σχεδόν όλος ο γυναικείος πληθυσμός έχει δει έστω και μία φορά στη ζωή του! Δεν είναι αδερφή ψυχή, δεν είναι κάποιο απωθημένο, είναι απλά ένας άγνωστος ο οποίος εμφανίζεται από το πουθενά και σας... ξελογιάζει για να το πούμε και κομψά! Το πρόσωπό του δεν σας λέει απολύτως τίποτα και το μόνο που κάνετε είναι sex χωρίς περιττά λόγια! Η ερμηνεία σύμφωνα με ειδικούς ψυχολόγους είναι ότι τη δεδομένη εκείνη στιγμή χρειάζεστε έντονα μία αντρική παρουσία στην καθημερινότητά σας και όχι απαραίτητα σεξουαλικά!

2. Οργασμός: Τα αγοράκια ως γνωστόν από αρκετά μικρή ηλικία, βρέχουν το κρεβατάκι τους και δεν είναι επειδή κατουρήθηκαν! Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στους ενήλικες αλλά όχι με την ίδια συχνότητα! Αυτό γίνεται διότι τα όνειρά μας εκτός του ότι περιέχουν σκηνές ακατάλληλες για ανηλίκους, καταλήγουν, για καλή μας τύχη, σε εντυπωσιακούς και άκρως ικανοποιητικούς οργασμούς! Αν λοιπόν ονειρευτείτε ότι έχετε οργασμό, πολύ πιθανό να έχετε και στην πραγματικότητα οπότε προσοχή με ποιον κοιμάστε, τότε σημαίνει ότι κάτι στη ζωή σας έλαβε τέλος με όμορφο και εντυπωσιακό τρόπο! 'Η απλά είστε ξαναμμένη... Παίζει κι αυτό!

3. Sex με τον κολλητό του φίλου σας: Ακόμα ένα σκηνικό αρκετά συνηθισμένο το οποίο βέβαια προκαλεί απανωτά εγκεφαλικά, ντροπή και ενοχές. Ηρεμήστε γιατί τα πράγματα είναι λίγο πιο απλά από αυτό που νομίζετε. Το να ονειρευτείτε ότι κάνετε sex με τον φίλο του αγοριού σας, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι τον γουστάρετε, εκτός βέβαια αν όντως τον γουστάρετε οπότε καλά ξεμπερδέματα να ευχηθούμε! Πολύ απλά, κάτι δεν πηγαίνει καλά στη σχέση σας και υπάρχει κάτι ή κάποιος που σας τραβάει την προσοχή από τον καλό σας. Και δεν είναι ο φίλος του... Εκτός αν είναι!

4. Sex με τον πρώην: Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει ονειρευτεί έστω και μία φορά τον πρώην της και μάλιστα όχι όπως όπως αλλά να κάνουν sex. Σε αυτό είμαστε κάθετοι και απόλυτοι! Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένας λόγος πανικού διότι τα πράγματα είναι λίγο πιο απλά από όσο νομίζατε. Το να ονειρευτεί λοιπόν κάποια τον πρώην της, δε σημαίνει ότι είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του, αλλά πολύ απλά ότι την περίοδο αυτή έχει ανάγκη από καλό sex! Eίτε γιατί είναι μόνη της και έχει πέσει ξηρασία, είτε γιατί κάτι δεν πάει καλά στη σχέση της και ψάχνει διεξόδους! Αν ακόμα θέλει τον πρώην, μάλλον το ξέρει καλύτερα η ίδια και δεν περιμένει ένα όνειρο να της το αποκαλύψει! Να τα λέμε κι αυτά!

5. Sex με συνάδελφο: Σίγουρα δεν είναι τόσο kinky όσο φυσικά η πραγματικότητα, δηλαδή να έχεις περάσει μία νύχτα πάθους με τον άνθρωπο στο διπλανό γραφείο και την επόμενη να δουλεύετε σαν να μην τρέχει τίποτα, αλλά έχει κι αυτό την... τσαχπινιά του! Αν λοιπόν ονειρευτείτε ότι κάνετε sex με συνάδελφο, ή τελοσπάντων με κάποιον από το εργασιακό σας περιβάλλον, τότε πολύ απλά θέλετε να έρθετε πιο κοντά με το συγκεκριμένο άνθρωπο και να μάθετε πράγματα από αυτόν. Τώρα τι ακριβώς πράγματα θέλετε να μάθετε, υποθέτουμε πάνω στη δουλειά σας.... Ελπίζουμε δηλαδή!

queen.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: