ΣΙΝΕ

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Άντζελα Δημητρίου: Γιατί την έκαναν μήνυση; Δείτε το λόγο...

Γιατί έκαναν μήνυση στην μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού Άντζελα Δημητρίου;
Τροφή για σχόλια έδωσε για άλλη μια φορά η μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού Άντζελα Δημητρίου, αφού... δεν εμφανίστηκε στην πολυδιαφημισμένη συναυλία της σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας στην περιοχή Βραχνέικα.
Oι δρόμοι της πόλης είχαν γεμίσει με αφίσες για την εμφάνιση της τραγουδίστριας Άντζελα Δημητρίου στο νυχτερινό κέντρο, ενώ την ημέρα της εμφάνισης στο μαγαζί επικρατούσε το αδιαχώρητο.
Ωστόσο, η Άντζελα Δημητρίου δεν εμφανίστηκε ποτέ, αφού αρχικά ισχυρίστηκε ότι της χάλασε η διάθεση, ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι έφαγε κάτι που της χάλασε το στομάχι.
Ο ιδιοκτήτης αναγκάστηκε να ανακοινώσει στους θαμώνες ότι τελικά δεν θα εμφανιστεί η Άντζελα Δημητρίου με αποτέλεσμα να αδειάσει το κατάστημα μέσα σε ελάχιστο χρόνο.
Φυσικά το περιστατικό προκάλεσε την οργή όσων την περίμεναν και τα αρνητικά σχόλια έκαναν τον γύρο της Πάτρας.
Στο μεταξύ σύμφωνα με το dete.gr ο ιδιοκτήτης του κέντρου καταθέτει σήμερα αγωγή σε βάρος της τραγουδίστριας. Εκτός εαυτου η Άντζελα Δημητρίου φεύγοντας, πήρε μαζί της το κλειδί του δωματίου από το ξενοδοχείο στο οποίο θα έμενε και χρεώνει με 300 ευρώ την ήμερα τον ιδιοκτήτη.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: