ΣΙΝΕ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Με ποια πασίγνωστη παρουσιάστρια δείπνησε ο Κώστας Καραμανλής [φωτο]

Δέκα ημέρες πριν. 
Στην οδό Σάπαρη στη Ραφήνα όλα έδειχναν όπως τις προηγούμενες ημέρες. 
Με μια διαφορά: oι κόκκινες φωσφοριζέ κορίνες που κλείνουν συνήθως την πρόσβαση στο δρόμο που βρίσκεται το σπίτι του Καραμανλή έλειπαν.
Εξω από το φυλάκιο που βρίσκεται στο λευκό σπίτι με τα μπλε παράθυρα υπήρχε μια κενή θέση πάρκινγκ, εκεί που άλλες φορές άραζε το αυτοκίνητο με τους ανθρώπους που φυλάνε τον τέως πρωθυπουργό. Λίγο μετά το απόγευμα, ένα Range Rover, φτάνει έξω από το σπίτι του Καραμανλή. Παρκάρει στην ρεζερβέ θέση. Από μέσα βγαίνει ο Ματέο και η Ελένη Μενεγάκη. 
Ο φύλακας τούς υποδέχεται και τους βάζει μέσα στο σπίτι.
 
Τα νέα κυκλοφόρησαν γρήγορα και έγιναν το νέο talk of the town στο παραθαλάσσιο προάστιο της βορειοανατολικής Αττικής. Τι γύρευε η Ελένη Μενεγάκη με τον σύντροφο της στο μόνιμο ησυχαστήριο του τέως πρωθυπουργού και της οικογένειάς του; Τι είπαν, τι συζήτησαν και πώς πέρασαν τρεις ώρες που κράτησε η επίσκεψη και η φιλοξενία;

Μια γνωριμία από το παρελθόν

Αρκεί να γυρίσουμε λίγα χρόνια πίσω, τότε που ενώθηκαν δύο παρέες στο κλαμπ «Κahlua» στο Πόρτο Ράφτη και ανάμεσα σε συστάσεις, σφηνάκια και δυνατή μουσική, η Ελένη και η Νατάσσα αντάλλαξαν τηλέφωνα και υποσχέθηκαν μα τα ξαναπούν σύντομα. Οσο και αν οι μετέπειτα επαφές τους γίνονται με’εμποδίων λόγω πρωθυπουργίας, διαφορετικών υποχρεώσεων, lifestyle και μεταπτυχιακών σπουδών της Νατάσσας, το τέλος της πρωθυπουργικής καριέρας τούς έδωσε την ευκαιρία να τα λένε πιο συχνά, όπως ακριβώς έγινε την περασμένη εβδομάδα.

Ψητό αρνί, δώρα και κουβεντούλα
Οι πληροφορίες από την αναπάντεχη επίσκεψη της παρουσιάστριας με το σύντροφό της κυκλοφόρησαν. « Συνάντηση τους κύλησε με χαλαρούς ρυθμούς», μας λέει ο άνθρωπος που γνωρίζει αρκετά από το παρασκήνιο αυτής της επίσκεψης. «Οι συζητήσεις τους είχαν να κάνουν περισσότερο με τα παιδιά τους. Το σχολείο και τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην Ελλάδα με την κρίση. Παράλληλα, η Ελένη πολλές φορές εκφραζόταν με τα καλύτερα λόγια για το κυκλαδίτικου στυλ σπίτι της του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσσας, εκθειάζοντας τη μοναδική θέση και τη θέα στο απέραντο γαλάζιο, ρωτώντας μάλιστα αν στην περιοχή εκεί υπήρχαν ανάλογα οικόπεδα ή σπίτια με ανάλογη θέση και προσανατολισμό. Συζήτηση έγινε και για το θέμα της περιβόητης απόπειρας δολοφονίας του τέως πρωθυπουργού που απασχόλησε την επικαιρότητα τι τελευταίο διάστημα», αναφέρει άνθρωπος που γνωρίζει για την επίσκεψη αυτή, αποκαλύπτοντας στο τέλος της επαφής τα δώρα που πήγε το ζευγάρι. « Εκτός από τα κλασικά, κρασιά, γλυκά, κ.λπ., η Μενεγάκη παρέδωσε στα παιδιά του Κραμανλή δύο τσάντες με δώρα, ρούχα, παπούτσια, καθώς και ένα μεγάλο πίνακα που ταίριαζε με το νησιώτικο στυλ του σπιτιού και ενθουσίασε τη Νατάσσα». Το δείπνο ήταν απλό, αλλά πλούσιο. Ψητό αρνί, μπόλικες σαλάτες και σπεσιαλιτέ της Νατάσσας, συνοδευόμενα από κόκκινο κρασί, που ήπιαν οι καλεσμένοι, εκτός από τον Καραμανλή, ο οποίος προτίμησε μπίρα.

Η επόμενη ημέρα
Λίγο μετά τις 10 το βράδυ, η Νατάσσα ξεπροβόδισε τους καλεσμένους της. Το Range Rover, άφησε τη θέση του μπροστά από το φυλάκιο του σπιτιού, στρίβοντας δεξιά από το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου με θέα τη θάλασσα του Ευβοϊκού. Αφού πέρασαν μπροστά και από το γωνιακό σπίτι του Γαλάτη, χάθηκαν στους πολυσύχναστους δρόμους της Ραφήνας, με προορισμό τη Μαραθώνος και την Αττική οδό. Λίγες ημέρες αργότερα η Ελένη Μενεγάκη έκανε θέμα στην εκπομπή της τα νέα στοιχεία και τις εξελίξεις για την απόπειρα δολοφονίας του τέως πρωθυπουργού. Πρώτη φορά ένα τέτοιο θέμα έβρισκε θέση στην ψυχαγωγική εκπομπή της.

fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: