ΣΙΝΕ

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

«Τελειώνει» γνωστή εταιρία παρασκευής αρτοσκευασμάτων!!!

Το τελευταίο καιρό ακούμε συνέχεια για εταιρίες και εργοστάσια που οδηγούνται στο κλείσιμο λόγω κρίσης. Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τη μονάδα παρασκευής αρτοσκευασμάτων...
 Κατσέλης που υπολειτουργεί και ένας- ένας κωδικός προϊόντος σταματά. Αυτό λένε παράγοντες του λιανεμπορίου τονίζοντας ότι πλέον η εταιρεία διανέμει από τους 30 κωδικούς που είχε κάποτε μόλις 5.

Η κατάσταση αυτή είναι αποτέλεσμα και των γενικότερων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η εταιρεία Κατσέλης, με βασικότερο αυτό της ανύπαρκτης ρευστότητας στα ταμεία της. Κι όλα αυτά, σε μια εταιρεία που ήταν πρωταγωνίστρια του κλάδου των αρτοσκευασμάτων, ενώ σήμερα διατηρεί την τέταρτη θέση, με μερίδιο αγοράς κάτω του 10%.
Πληροφορίες τονίζουν ότι πολύ σύντομα και αυτή η θέση θα αποτελεί παρελθόν λόγω της εισόδου στην κατηγορία της εταιρείας Παπαδοπούλου.

Πολλά ερωτηματικά αφήνει και η αποχώρηση του Χάρη Δαυίδ από τη θέση του αντιπροέδρου του ΔΣ της Nutriart, υπό τη σκέπη της οποίας είναι το σήμα Κατσέλη, πριν από δύο εβδομάδες περίπου. Και μπορεί στην τελευταία γενική συνέλευση να αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της μητρικής κατά το ποσό των 62,8 εκατ. ευρώ αλλά και η έκδοση ομολογιακού δανείου, όμως τίποτα από τα δύο δεν έχει ακόμη κλείσει, καθώς οι τράπεζες που την χρηματοδοτούν ακόμη δεν έχουν μιλήσει.


fimes.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: