ΣΙΝΕ

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Μπελάδες για επιχειρηματία: τον έπιασε η σύζυγος με..

Mετά από τον σάλο που δημιούργησε ροζ βίντεο γνωστού επιχειρηματία, τώρα ένα ακόμη επεισοδιακό γεγονός συνέβη με γνωστό επιχειρηματία στην Πάτρα.
Επεισοδιακή ήταν η περασμένη εβδομάδα για γνωστό επιχειρηματία της Πάτρας ο οποίος πρόσφατα «επέκτεινε» τις επιχειρήσεις του και στην παραλιακή ζώνη αφού η σύζυγός του τον έπιασε στα πράσα με την ερωμένη του.
Ο επιχειρηματίας διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με υπάλληλό του, η οποία είναι διαζευγμένη και με παιδί σύμφωνα με το ρεπορτάζ του dete.gr.

Φαίνεται λοιπόν πως είχαν μπει «ψύλλοι στα αυτιά» της όμορφης γυναίκας του και αποφάσισε να «εντείνει» τα βλέμματά της στην «κρυφή» του ζωή!
Δεν άργησε λοιπόν να ανακαλύψει πως ο «αγαπημένος» της είχε δεσμό με την υπάλληλό του! Το τι έγινε σε ένα από τα καταστήματά του δεν περιγράφεται! Προφανώς ο επιχειρηματίας δεν θέλησε να χωρίσει, πιθανόν να ζήτησε συγχώρεση ή να μην παραδέχτηκε τίποτα, άγνωστο όμως παραμένει ποιο θα είναι και το εργασιακό μέλλον της ερωμένης του.

Ο επιχειρηματίας από την Πάτρα απέκτησε ξαφνικά έναν μεγαλύτερο πονοκέφαλο από αυτόν που ήδη είχε! Όπως είναι γνωστό αρκετές επιχειρήσεις λόγω κρίσης, αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα, από τα οποία δεν έχει ξεφύγει και ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας .
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: