ΣΙΝΕ

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

"Είδηση βόμβα" στα Γρεβενά!!! Συγχώνευση Πυρσού-Αεράτα!!!

Ανακοινώθηκε επίσημα ότι μετά από μαραθώνια συνάντηση χθες το βράδυ στην οποία έλαβαν μέρος οι αντιπρόεδροι του Πυρσού Γρεβενών κ.κ. Ι. Γιάτσιος και Κ. Μιχαλογιάννης και από την πλευρά της ομάδας Γρεβενά Αεράτα ο Πρόεδρος κ. Π. Αποστολίδης και ο...
τεχνικός διευθυντής κ. Ν. Μπαλοδήμος, αποφασίστηκε η συγχώνευση των δύο σωματείων με αποκλειστικό σκοπό την σοβαρή εκπροσώπηση της νέας ομάδας στο επόμενο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Το νέο σωματείο θα φέρει την επωνυμία "Αεράτα-Πυρσός Γρεβενών", ήδη δε ανατέθηκε σε γνωστό δικηγόρο της πόλης η προετοιμασία γιο την αποστολή των σχετικών εγγράφων της συγχώνευσης στο Πρωτοδικείο Γρεβενών.
Αυτό που θα κάνει επίσης μεγάλη αίσθηση είναι ότι μετά την ολοκλήρωση της σχετικής συμφωνίας οι παράγοντες ήρθαν σε επαφή με τον πρώην Πρόεδρο και μεγαλομέτοχο του Πυρσού κ. Δημήτρη Παπαϊωάννου, ο οποίος αφού δήλωσε ενθουσιασμένος με τις εξελίξεις, υποσχέθηκε γενναία προσωπική χρηματοδότηση της νέας προσπάθειας.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο Δ.Σ. του υπό σύσταση Σωματείου θα έχει πρωταγωνιστική θέση ο παλός παράγοντας της ομάδας κ. Γιώργος Γιαννούλας, μάλλον σε θέση Αντιπροέδρου.
Ήδη επικρατεί ενθουσιασμός στις τάξεις των Γρεβενιωτών φιλάθλων με το άκουσμα της είδησης, αφού η ομάδα του χρόνου στοχεύει με τα νέα δεδομένα στην άνοδο στη Β" Εθνική για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια.


News
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: