ΣΙΝΕ

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Πρόγραμμα γεωργικής επαγγελματικής κατάρτισης, για τους Νέους Αγρότες


Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Γρεβενών θα υλοποιήσει στην Δεσκάτη Γρεβενών  πρόγραμμα γεωργικής επαγγελματικής κατάρτισης, για τους Νέους Αγρότες, ενταγμένο στις...
Πράξεις 1, 2 και 3) «Επαγγελματική Κατάρτιση Αυτοαπασχολουμένων στον Πρωτογενή τομέα (Νέοι Γεωργοί)», Άξονες Προτεραιότητας 4, 5 και 6 «Ενίσχυση της Προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού και των Επιχειρήσεων», στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.), διάρκειας 150 ωρών , κατά το χρονικό διάστημα  Μάιου -Ιουνίου  2013.
        
          Οι ενδιαφερόμενοι – υπόχρεοι εκπαίδευσης παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνο προγράμματος κατάρτισης έως την  Παρασκευή  26/04/2013.
         
Οι εκπαιδευτές που είναι ενταγμένοι στο «Μητρώο Β’ Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών Ενηλίκων» του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) και ενδιαφέρονται να απασχοληθούν ως εκπαιδευτικό προσωπικό στο Πρόγραμμα Κατάρτισης, θα πρέπει έως την Παρασκευή 26/04/2013, να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη κατάρτισης και να υποβάλλουν Βιογραφικό Σημείωμα και την σχετική αίτηση με την θεματική ενότητα που επιθυμούν να διδάξουν.  
                                                                                                           Η Υπεύθυνη          Κατάρτισης                                                                                   Βασιλοπούλου Ανδριάνα    



ΑΞΟΝΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 04, 05, 06 «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ»

«ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ
(ΝΕΟΙ ΓΕΩΡΓΟΙ)»
   
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αναζήτηση πιστοποιημένης δομής
            Για την υλοποίηση του προγράμματος γεωργικής επαγγελματικής κατάρτισης, που θα πραγματοποιηθεί με ευθύνη του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Γρεβενών, στη Δεσκάτη  Γρεβενών το χρονικό διάστημα Μαΐου –Ιουνίου 2013, αναζητείται πιστοποιημένη εκπαιδευτική δομή, στο Δ.Δ. Δεσκάτης.
            Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη προγράμματος κατάρτισης, εντός 10 ημερών.
               
Η υπεύθυνη
προγράμματος κατάρτισης
Βασιλοπούλου Ανδριάνα
                                                  


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: