ΣΙΝΕ

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Ποια είναι η τροφή που μειώνει την κακοσμία του στόματος!

Σύμφωνα με μια έρευνα υπάρχει μια τροφή που μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση. Η κακοσμία του στόματος οφείλεται σε... διάφορους παράγοντες. Ορισμένες τροφές, κάποια φάρμακα, το κάπνισμα ή και η συσσώρευση βακτηρίων στη στοματική κοιλότητα μπορεί να ευθύνονται για αυτή.

Το παραδοσιακό γιαούρτι μπορεί να μειώσει την κακοσμία στόματος και να περιορίσει αριθμητικά τα βακτηρίδια που βρίσκονται στη στοματική κοιλότητα και τα οποία ευθύνονται σύμφωνα με τους ειδικούς για την κακοσμία

Στην έρευνα κατά την οποία συμμετείχα πάνω από 20 εθελοντές από την Ιαπωνία, μετρήθηκαν τα επίπεδα πτητικών ουσιών στο στόμα τα οποία προκαλούν την κακοσμία της αναπνοής.

Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες στην έρευνα, κατανάλωναν ένα μπολ παραδοσιακού γιαουρτιού, χωρίς προσθήκη ζάχαρης 2 φορές την ημέρα για περίπου 6 εβδομάδες.

Οι Ιάπωνες ερευνητές μετά το διάστημα αυτό, ανέλυσαν ξανά δείγματα από το στόμα των εθελοντών και διαπίστωσαν ότι το 80% είχαν λιγότερες πτητικές ουσίες στο σάλιο και τη γλώσσα τους. Αν λοιπόν αντιμετωπίζετε συχνό πρόβλημα με την αναπνοή σας το καλύτερο αντίδοτο είναι ένα γιαούρτι που είναι και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά.

fimes.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: