ΣΙΝΕ

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Παραμονη ή πτώχευση! Αυτοί είναι οι δύο δρόμοι για την ΑΕΚ!!!

Αν δεν σωθεί, πάει για πτώχευση!
Διαβάστε πως έχει η κατάσταση!

Αν η ΑΕΚ δεν καταφέρει να εξασφαλίσει με κάποιον τρόπο την παραμονή, τότε για την ΠΑΕ φαίνεται πως υπάρχει μόνο μία λύση. 
Αυτή δεν είναι άλλη, από... αυτή της πτώχευσης.

Και όλο αυτό γιατί ο υποβιβασμός στην Football League, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα απολύτως στην ομάδα! Τα χρέη θα μείνουν ως έχουν, δηλαδή σε ύψος περίπου 35 εκατ. ευρώ και δεδομένου ότι τα έσοδα στην δεύτερη κατηγορία είναι λιγότερα, το εν λόγω ποσό είναι αδύνατο να αποπληρωθεί!

Το μόνο το οποίο μπορεί να κάνει η ΑΕΚ, είναι να αγωνιστεί στην πρώτη μη επαγγελματική κατηγορία, δηλαδή στην Football League 2.

Έτσι λοιπόν, εφόσον γίνει η επιλογή της πτώχευσης, η ΑΕΚ θα μετατραπεί σε ερασιτεχνικό σωματείο, αλλά με αυτόν τον τρόπο θα απαλλαγεί από ένα μεγάλο μέρος των χρεών της.

Από τη μεριά του το κράτος θα θέσει το σύλλογο σε ειδικό καθεστώς εκκαθάρισης ορίζοντας ως… επιτηρητή έναν ορκωτό λογιστή που θα διαχειρίζεται ό,τι αφορά την ομάδα, ακόμη και την υπόθεση του Ψωμιάδη, όπου και θα έχει τη δυνατότητα να τη διαγράψει, εφόσον θεωρήσει ότι δεν υπάρχει περίπτωση είσπραξης χρημάτων.

Γι’ αυτό ο ίδιος θα προχωρήσει στην εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων της πρώην ΠΑΕ. Σε αυτά περιλαμβάνονται το πούλμαν της ομάδας, το αθλητικό υλικό, αλλά και τα γραφεία της ομάδας στα Σπάτα. Το σωματείο θα μπορέσει να απαλλαγεί από το χρέος του, όπου και θα έχει μόνο ένα 10% να αποπληρώσει. Συνεπώς από τα 35 εκατομμύρια, η ΑΕΚ θα πρέπει να αποπληρώσει μόλις 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Σε αυτό το ποσό θα προστεθούν και τα χρέη προς τους ξένους ποδοσφαιριστές, αλλά και αυτά προς τους Έλληνες. Βέβαια, η ενδεχόμενη πτώχευση θα έχει μεγάλες συνέπειες για όσους είχαν δικαίωμα υπογραφής τα τελευταία χρόνια στην ΠΑΕ, μιας και θα δουν την περιουσία τους να δεσμεύεται, ενώ θα κινδυνεύουν και με φυλάκιση.

Σχετικά με όλα αυτά κάποιος θα πρέπει να πάρει την απόφαση. Η διοίκηση του Δημητρέλου τελεί υπό παραίτηση, ενώ ο Νοτιάς είναι άφαντος, όπως και ο Βιντιάδης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της ΑΕΚ θα αναζητήσει άλλη έδρα και θα παρατήσει το ΟΑΚΑ, μιας και το γήπεδο είναι αρκετά μεγάλο για μικρότερες κατηγορίες. Έτσι λοιπόν, το ΟΑΚΑ παραμένει χωρίς ενοικιαστή, δεδομένου ότι και ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην βασική του έδρα, το «Απόστολος Νικολαΐδης».

woop.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: