ΣΙΝΕ

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Σοκαριστικό: Ελληνίδα τραγουδίστρια εγκατέλειψε τις μεγάλες πίστες…. και κάνει «καριέρα» σε ουζερί-εστιατόριο! [φωτο]

Είναι μια εξέλιξη που κανείς μας δεν μπορούσε να φανταστεί. Έχει όμως την εξήγηση της και είναι απόλυτα κατανοητή αφού η πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια προτίμησε να ηρεμήσει μακριά από... όλους και από όλα.
Υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο πεντάγραμμο, στην δισκογραφία, στις αθηναικές πίστες. Το όνομα της ήταν συνώνυμο με αυτό του sex symbol. Η προσωπική της ζωή όλα αυτά τα χρόνια βρέθηκε πολλές φορές «κρεμασμένη» στα περίπτερα. Η ίδια φαίνεται πως δεν το άντεξε όλο αυτό τι και αν για πολλά χρόνια έκανε υπομονή.
Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πριν από ενάμιση χρόνο περίπου την απόφαση της να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να επιστρέψει μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα της στο Καναδά. Νόμιζαν όλοι ότι έκανε πλάκα, ότι ήταν μια απόφαση στιγμής πάνω στην αγανάκτιση και το θυμό της.
Η Μάρω Λύτρα όμως το εννοούσε με απόδειξη ότι έφυγε και δεν ξαναγύρισε πίσω, ενώ όπως είδαμε στο profile της στο facebook, εμφανίζεται σε Ελληνικό ΟΥΖΕΡΙ εστιατόριο στο Μόντρελ κάθε Παρασκευή Σάββατο. Έχοντας όπως λέγεται ανοίξει νέα κεφάλαια στην προσωπική της ζωή, έχοντας ηρεμήσει ψυχολογικά






soknews.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: