ΣΙΝΕ

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Κόντεψαν να παίξουν μπουνιές Σπυροπούλου-Αθανασίου!

Μια πολύ απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε χθες στο Μες στην Καλή Χαρά ο Μάριος Αθανασίου. 
Ο ηθοποιός δε σταμάτησε να... «πειράζει» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον αέρα, αφήνοντας ούτε λίγο ούτε πολύ αιχμές ότι δεν ξέρει να κάνει σωστά τη δουλειά της.

Το πρώτο καρφί ήρθε όταν η Κωνσταντίνα άρχισε να του κάνει ερωτήσεις σχετικά με τη δουλειά του, δείχνοντας ότι αγνοεί πολλά γι’ αυτήν. «Καλά με καλέσατε εδώ και δεν ξέρετε τίποτα για ‘μενα; Έχεις έναν καλεσμένο και δεν ξέρεις τι γίνεται!» φέρεται ότι της είπε ο Μάριος Αθανασίου, δείχνοντας ενοχλημένος από τις ερωτήσεις της.

Όταν η παρουσιάστρια ξαναπροσπάθησε να τον προσεγγίσει ρωτώντας τον αν μπορεί να του κάνει μια ερώτηση, εκείνος με μια δόση ειρωνείας και χιούμορ της απάντησε: «Ε, βέβαια. Οι ερωτήσεις σου είναι οι καλύτερες!»

Φυσικά, δεν άργησε να έρθει και η απάντηση της παρουσιάστριας μέσα από μία επόμενη ερώτηση. Όταν ο ηθοποιός ρωτήθηκε αν γνωρίζει κάποια πράγματα για το ρόλο τον οποίο θα υποδυθεί στην ελληνική θεατρική απόδοση της γνωστής ταινίας Hangover, και είπε ότι δεν είχε δει την ταινία ακόμη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου του απάντησε χαρακτηριστικά: «Καλά, δε βγάζουμε άκρη με το Hangover, δεν το έχεις δει, δεν ξέρεις ποιον παίζεις… θα μιλήσουμε για…» αλλάζοντας θέμα από τα καλλιτεχνικά του και περνώντας σε κάτι άλλο.

fimes.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: