ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Οι δυο "κινήσεις" που περιμένει η Τουρκία να μας επιτεθεί !

1. Ο Οτσαλάν, επειδή γνωρίζει, όπως άλλωστε και οι τούρκοι ηγέτες, ότι το Κουρδιστάν θα ιδρυθεί, διέταξε τους Κούρδους να καταπαύσουν το πυρ με τους τούρκους, απελευθερώνοντας έτσι πολλές τουρκικές δυνάμεις που ήταν... μπλοκαρισμένες στις ανατολικές περιοχές της Τουρκίας και παράλληλα εκλείπει πλέον ο κίνδυνος αντεπίθεσης των Κούρδων στη περίπτωση επίθεσης της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδος. Άρα η Τουρκία ενισχύει σημαντικά τα δυτικά της σύνορα, δηλαδή τα σύνορα με την Ελλάδα. Εξάλλου ο Οτσαλάν έχει κάθε λόγο να είναι εναντίον των Ελλήνων, των οποίων κάποιοι μεγαλόσχημοι τον πρόδωσαν και τον παρέδωσαν στους Τούρκους.

2. Η πρόφαση ότι δήθεν η Τουρκία θα επιτεθεί στη Συρία, πρόσφερε ακόμα δυο σημαντικά πλεονεκτήματα στους Τούρκους. α) Έχουν κάνει ήδη μερική επιστράτευση και β) έχουν ενισχυθεί ακόμη περισσότερο με όπλα. Παράλληλα δε, οι πολεμικές ενέργειες στο εσωτερικό της Συρίας συντελούν στο η Τουρκία να είναι ήσυχη και δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος επίθεσης της Συρίας εναντίον της με αφορμή την Αλεξανδρέττα.

Άρα η Τουρκία δεν φοβάται πλέον από κανέναν γείτονά της γιατί είναι όλοι αδρανοποιημένοι και μπορεί πλέον, σαν το καλύτερο παιδί της Νέας Τάξης που είναι, να «επιλύσει» το ελληνικό πρόβλημα μια για πάντα.

Επιπροσθέτως η Τουρκία, έχει αποκαταστήσει και τις σχέσεις της με το Ισραήλ οι οποίες υποτίθεται ότι είχαν ενταθεί λόγω του γνωστού επεισοδίου με την τουρκική βοήθεια στους Παλαιστινίους.

Πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη και τον οχετό των τουρκικών τηλεοπτικών σειρών (σίριαλ, στα ελληνικά). Τα σίριαλ αυτά χορηγήθηκαν δωρεάν στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς που εκπέμπουν στην Ελλάδα για να αρχίζει ο ελληνικός λαός να συνηθίζει την τούρκικη γλώσσα στο έδαφός του. (Εφαρμόζουν την αρχή του μιθριδατισμού).

Από τη άλλη πλευρά, εμείς, οι Έλληνες, είμαστε στη χειρότερη δυνατή κατάσταση την οποία θα χειροτερέψουν ακόμη περισσότερο. Ασύνδετοι, εξαντλημένοι, χωρίς ηθικό και αυτοπεποίθηση, χωρίς επάρκεια τροφίμων, χωρίς καύσιμα, χωρίς φάρμακα, χωρίς εσωτερική ασφάλεια και σχεδόν χωρίς αξιόμαχο στρατό είμαστε ακόμη σοβαρός αντίπαλος και αυτό φαίνεται από την αντοχή που δείχνουμε σε όλα αυτά που μας προκαλούν. Ναι. Αντιστεκόμαστε αντέχοντας και εκνευρίζονται.

Επειδή είμαστε ακόμα πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος σκοπεύουν να ενισχύσουν τους τούρκους εισβολείς και με τους υπάρχοντες ήδη στη χώρα μας εισβολείς. Αυτοί είναι οι λαθρομετανάστες (γι αυτό τους έφεραν άλλωστε) δηλαδή, οι βαλκάνιοι και οι έποικοι που προέρχονται από τις πλέον σκληροπυρηνικές χώρες του Ισλάμ. Αφγανιστάν, Πακιστάν, Μπαγκλαντές και άλλες Ισλαμικές δημοκρατίες.

Πριν μας επιτεθούν οι τούρκοι, μακάρι να μην γίνει ποτέ, απαιτούνται να γίνουν εκ μέρους αυτών που μας επιβουλεύονται και των εδώ υπηρετών τους δύο ακόμη τουλάχιστον βήματα. α) Θα πρέπει να πάρουν όλον τον δηλωμένο οπλισμό από τους Έλληνες και ίσως δημιουργήσουν τέτοιες καταστάσεις ώστε να απαιτήσουν και τον οπλισμό που κατέχουν οι Έλληνες παράνομα και β) να βρουν κίνητρο ώστε να εξωθηθούν οι λαθρομετανάστες εναντίον των Ελλήνων. Το κίνητρο αυτό θα είναι το ευρώ. Να πως. Μετά το κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο μας θα αρχίσουν να έρπουν σενάρια (άρχισαν ήδη) περί κουρέματος των καταθέσεων στην Ελλάδα με αποτέλεσμα οι Έλληνες να πάρουν τα χρήματά τους από τις τράπεζες, οι οποίες θα ενισχυθούν με μετρητά για τον σκοπό αυτό. Μετά θα ανακοινώσουν αθώα-αθώα ότι οι Έλληνες απέσυραν τόσα πολλά δισεκατομμύρια ευρώ (που μάλλον το ποσό θα είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό), από τις τράπεζες και καταστρέφεται η οικονομία της Ελλάδος. Δηλαδή θα φταίμε κιόλας. Τα αποσυρμένα ευρώ θα πουν ότι βρίσκονται κρυμμένα στα σπίτια των Ελλήνων, οπότε να το κίνητρο για να κινηθούν εναντίον μας οι φτωχοί λαθρομετανάστες.

Πάντως έτσι όπως προχωράει η κατάσταση, περισσότερες πιθανότητες έχει να χτυπήσει ένας σωστός μετεωρίτης (και όχι σαν την τσιχλόφουσκα που έπεσε στην Ρωσία) τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και τις θέσει εκτός λειτουργίας, παρά να αντιληφθούν το μέγεθος της καταστροφής που προκαλούν στην Ελλάδα μας οι ηγέτες της και να αντιδράσουν. Ένα μόνο εύχομαι. Να τους προλάβει ο σωστός μετεωρίτης.
ellhnografos
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: