ΣΙΝΕ

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης στον Μαραθώνιο της Βοστώνης!

Πηγές του FBI, αναφέρουν ότι ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης στον Μαραθώνιο της Βοστώνης.
Ο ύποπτος μεταφέρεται αυτή την ώρα σε... δικαστήριο της Βοστώνης.
Σύμφωνα με το CNN, οι ερευνητές θεωρούν ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που απεικονίζεται σε βίντεο να αφήνει ένα σακίδιο στον τόπο της έκρηξης.
Οι αρχές μελέτησαν πλάνα από κάμερα που βρίσκεται σε κατάστημα, κοντά στο σημείο της δεύτερης έκρηξης. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις έρευνες βοήθησε και ένα βίντεο από τηλεοπτικό σταθμό της Βοστώνης.



Δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες για τον δράστη.
Από τις δύο αιματηρές εκρήξεις στη γραμμή τερματισμού στον Μαραθώνιο της Βοστώνης, το βράδυ της Δευτέρας (ώρα Ελλάδος), έχασαν τη ζωή τους 3 άνθρωποι και τραυματίστηκαν 170.
Οι μηχανισμοί που εξερράγησαν, ήταν τοποθετημένοι μέσα σε χύτρες ταχύτητας, γεμάτες με σφαιρίδια χάλυβα -πιθανότατα ρουλεμάν- ή καρφιά, έτσι ώστε να αυξηθεί το εύρος της ζημιάς που θα μπορούσαν να προκαλέσουν με την ενεργοποίηση τους, σύμφωνα με το FBI.


Κατά το FBI η ισχύς των δύο βομβών που προκάλεσαν σχετικά "μικρή" έκρηξη, φαίνεται να αποκλείει τη χρήση εκρηκτικών στρατιωτικού τύπου όπως, C4, RDX ή Semtex, τα οποία είναι πολύ ισχυρά και είναι δύσκολο κάποιος να τα κατέχει.

Οι αρχές που ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκαν οι δυο εκρήξεις στη Βοστώνη εντόπισαν επίσης κομμάτια από μαύρο νάιλον που πιθανώς να είναι υπολείμματα από τις τσάντες οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν για να κρύψουν οι δράστες ή ο δράστης τους εκρηκτικούς μηχανισμούς που εξερράγησαν κατά τη διάρκεια του
tragiko.net

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: