ΣΙΝΕ

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΣΟΚ: Δολοφόνησαν παίκτη του χάντμπολ στην Πάτρα!!!

Ο Βασίλης Σινούρης εκτελέστηκε μαφιόζικα τα ξημερώματα της Τετάρτης έξω από το κλάμπ της Σαχτούρη. Ο Βασίλης ήταν παίκτης του χάντμπολ στην ομάδα της Ακάδημίας των Σπόρ μαζί με τον Δημήτρη Σακελλαρόπουλο που ήταν πρώην τερματοφύλακας της Παναχαϊκής και νύν παίκτης της Ακαδημίας. Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για ένα... άρτια σχεδιασμένο κτύπημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο εκτελεστής αφού «άδειασε» το αυτόματο που κατείχε πυροβολώντας αδιακρίτως στην περιοχή, στη συνέχεια έβγαλε και πιστόλι και συνέχισε να σπέρνει τον τρόμο. «Ήθελε οπωσδήποτε νεκρό με οποιοδήποτε κόστος. Ακόμα και το αίμα αθώου» αναφέρει αξιωματικός με εμπειρία στην δίωξη του κοινού εγκλήματος.

Το χρονικό του εγκλήματος
Μακελειό στις 3.30 τα ξημερώματα έξω από το κλαμπ Μπιζού της Πάτρας. Δύο άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και φορούσαν κράνη σταμάτησαν απέξω και άρχισαν να πυροβολούν. Από τις σφαίρες έπεσε νεκρός ο Βασίλης Σινούρης ο οποίος δεν εργαζόταν στο κλαμπ ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ο Κώστας Φράγκος, υπάλληλος του καταστήματος. Οι σφαίρες τραυμάτισαν ελαφρά και τον Δημήτρη Σακελλαρόπουλο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κωστας Φράγκος δέχθηκε 7 σφαίρες και χαροπαλεύει.

Το όπλο που χρησιμοποίησαν οι δυο δράστες ήταν τύπου "Σκόρπιον" ή "Ούζι" (υποπολυβόλο). Πυροβόλησαν 30 φορές. Οι δράστες διέφυγαν από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα.

Οι πληροφορίες για τους δράστες
Πολλά λέγονται για τους δράστες. Δύο άτομα με μαύρα ρούχα και κράνη. Ο πρώτες αναζητήσεις γίνονται στον χώρο της νύχτας και μάλιστα έρευνες διεξάγονται για Πατρινούς.

Δεν βρίσκουν μονάδα
Ο Κώστας Φράγκος, που συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο του "Αγίου Ανδρέα" κρίνεται επιβεβλημένο να μεταφερθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Στο νοσοκομείο όμως δεν υπάρχει κενή κλίνη στην ΜΕΘ και δίνεται αγώνας ώστε να βρεθεί κρεβάτι για να μεταφερθεί.

dete.gr

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: