ΣΙΝΕ

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Στην Αγγλία γνωστός έλληνας τραγουδιστής με όγκο στο κεφάλι!

Είναι ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες τραγουδιστές. Το όνομά του έχει συνδεθεί με τις μεγαλύτερες ερωτικές επιτυχίες. Επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει τόσο ο ίδιος αλλά και...
συνάδελφοί του.
Low profile ως χαρακτήρας ο γνωστός τραγουδιστής, αν και στο παρελθόν είχε προκαλέσει σχόλια με το βαρύγδουπο χωρισμό του από πασίγνωστη τραγουδίστρια, τα τελευταία χρόνια, έχει αποφασίσει να μιλάει μόνο με τα τραγούδια του.
Σύμφωνα με τη συνάδελφο Σπυριδούλα Κάμπου «η αποχή του τον τελευταίο χρόνο από τα μουσικά δρώμενα έχει να κάνει με ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει… με την κατάσταση να είναι πλέον κρίσιμη.

Η διάγνωση των γιατρών, σύμφωνα με τις φήμες, θα οδηγήσουν για τον γνωστό τραγουδιστή σε λίγες μέρες στο Λονδίνο για μια πολύ σοβαρή εγχείρηση, για να του αφαιρεθεί ο όγκος που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή γύρω από τον εγκέφαλο.
Στο πλευρό του γνωστού τραγουδιστή θα έχει την εδώ και μερικά χρόνια σύντροφο του αλλά και τον αγαπημένο του γιο… 


Για την ώρα και επειδή αφορά ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα, φτάνει να του ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και να επιστρέψει νικητής από αυτό το τόσο «λεπτό» ταξίδι για την ζωή του».

fimes.gr
ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: