ΣΙΝΕ

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Βάνα Μπάρμπα: «Η ζωή μου δεν είναι προς πώληση»!

Η Βάνα Μπάρμπα είναι ένας άνθρωπος χορτασμένος από τη ζωή. Γεύτηκε στο έπακρον τον έρωτα, τη δόξα και την επιτυχία. Εντούτοις ακόμη και οι...
πιο λαμπεροί star κρύβουν δρόμους ψυχής μοναχικούς, γεμάτους σκοτάδι και δύσκολες στιγμές.
Η καταξιωμένη ηθοποιός αποφάσισε να γράψει την αυτοβιογραφία της και να αποκαλύψει άγνωστες στιγμές της ζωής της. Για το συγγραφικό της εγχείρημα μίλησε η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Real και εξήγησε ότι η συγγραφή της αυτοβιογραφίας της δεν έγινε για λόγους οικονομικούς.

«Η ζωή μου δεν είναι προς πώληση. Είναι αξιότιμη. Είναι οι μνήμες μου και οι μνήμες μου δεν πωλούνται. Θεωρώ αναξιοπρεπές να βγάλω χρήματα από αυτό το βιβλίο παρότι βρίσκομαι σε δεινή οικονομική κατάσταση όπως άλλωστε κι όλοι οι Έλληνες. Μιλάω με τις εκδόσεις Καστανιώτη και Ψυχογιός για την έκδοσή του και εκείνο που τους συστήνω είναι τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου μου να πάνε σε κάποιο ίδρυμα, κάπου που θα πιάσουν τόπο!».

Σε τι θα αφορά το περιεχόμενο του βιβλίου της; Την απάντηση δίνει η ίδια η Βάνα Μπάρμπα: «Δεν είναι δυνατόν μονίμως να βγαίνει το κακό στην επιφάνεια. Γιατί εγώ να γράψω ένα βιβλίο για να κάψω κάποιους, να κλείσω σπίτια; Τι με αφορά εμένα αυτό; Εμένα με αφορά να αφήσω μια παρακαταθήκη στο παιδί μου πρώτα, στον εαυτό μου και στα νέα παιδιά που δοκιμάζουν τον καλλιτεχνικό χώρο, του life styling, του star system. Έτυχε να κάνω μια ζωή που μοιάζει λίγο με της Σταχτοπούτας. Μου έδωσαν πάρα πολλές φορές το γοβάκι, μου χαριστήκαν πράγματα κι άλλα τα κέρδισα με το σπαθί μου. Θέλω να πω την αλήθεια μου και κάτι που ίσως ο πολύς κόσμος δεν ξέρει, ότι πίσω από όλη αυτή την αστερόσκονη υπάρχει πάρα πολύ προδοσία, πάρα πολλή κούραση και πάρα πολύ ψέμα!»


Υ.Γ.: Κάτι σαν βιβλιαράκι - εγχειρίδιο για νεοσύλλεκτες star με γερές δόσεις Βάνας, μας κάνει...


newpost.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: