ΣΙΝΕ

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Σκάνδαλο στον «Σουλεϊμάν»: Το κέρατο στα καμαρίνια από τον παντρεμένο Χαλίτ πάει σύννεφο!

«Mου ράγισε τη καρδιά» δηλώνει η τηλεοπτική αδερφή του! 
Ως Σουλεϊμάν έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει με το χαρέμι του! Ως Χαλίτ Εργκέντζ όμως, όχι. Φαίνεται πως κάπου μπερδεύτηκε ο δημοφιλής ηθοποιός καθώς ξέσπασε σκάνδαλο στη Τουρκία σχετικά με τις…
εξωσυζυγικές περιπέτειες του.

Σύμφωνα με το newsaction ο Χαλίτ Εργκέντζ ήρθε πολύ κοντά με την τηλεοπτική αδερφή του Σαχ Σουλτάν (την οποία δεν έχουμε δει ακόμα στα ελληνικά επεισόδια) που υποδύεται Ντενίζ Κακίρ.

Οι φήμες φούντωσαν όταν κάποιοι συνεργάτες έκαναν λόγο για την«παρέα» που έκαναν στα γυρίσματα ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που έφευγαν και μαζί. Η σύζυγος του Χαλίτ, Μπεργκουζάρ Κορέλ έγινε έξαλλη με τα δημοσιεύματα και ακολούθησε μεγάλος τσακωμός.

Βέβαια ο Χαλίτ δεν παραδέχτηκε τίποτα και προσπάθησε να τη πείσει πως θέλουν να τον βλάψουν λόγο της μεγάλης επιτυχίας που σημειώνει η σειρά. Όμως έσκασε και άλλη βόμβα!

Η ηθοποιός που σύμφωνα με τις φήμες φλέρταρε με τον «Σουλεϊμάν», σε συνέντευξή της δεν θέλησε να αναφερθεί στα πικάντικα σχόλια αλλά ούτε και Χαλίτ Εργκέντζ λέγοντας μόνο: «Μου ράγισε την καρδιά». Αυτό πυροδότησε ξανά τις φήμες όμως στη συνέχεια ξεχάστηκε κάθε «σενάριο» που ήθελε τους δυο ηθοποιούς να έχουν κάτι παραπάνω από επαγγελματική σχέση.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Χαλίτ εμπλέκεται σε ερωτικό «σκάνδαλο» καθώς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων λέγεται πως είχε και άλλες στενές επαφές με γυναίκες απ το «χαρέμι»

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: