ΣΙΝΕ

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Ποια μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια άφησε το τραγούδι και φτιάχνει καφέδες;

Για την απόφαση της να γίνει μόνιμη κάτοικος Πηλίου μίλησε η πολύ γνωστή και αγαπητή τραγουδίστρια,... Τάνια Τσανακλίδου στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Έχω έρθει εδώ στο Πήλιο και κάνω καφέδες. Εδώ δεν χρειαζόμαστε πάρα πολλά λεφτά, ακριβά ρούχα για να φαινόμαστε και ακριβά αμάξια για να μας δώσει σημασία ο διπλανός. Μια βόλτα να κάνεις το πρωί στο δάσος θα βρεις πέντε καρπούς να φας και δυο χόρτα να μαζέψεις. Στα χωριά από την πείνα ποτέ δεν πέθαινες και ούτε πεθαίνεις». Αυτό δήλωσε η Τάνια Τσανακλίδου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στα πλαίσια της εκπομπής του «Όμορφος Κόσμος 2».

Προσθέτοντας «Δουλεύω τόσο, όσο. Ειδικά τα τελευταία χρόνια. Αισθάνθηκα πως αυτήν την περίοδο δεν είχα τίποτα να πω, μα τίποτα απολύτως... Αν έμενα στην Αθήνα, θα σάλταρα. Βιώνουμε δύσκολες καταστάσεις και νιώθουμε πως η ρουφήχτρα μας τραβάει κάτω στο νερό. Οπότε η μόνη υγιής αντίδραση είναι να γίνουμε ένα βέλος προς την έξοδο».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η ταλαντούχα τραγουδίστρια μίλησε επίσης για την σχέση της με το τραγούδι. Δηλώνοντας «Αυτή τη στιγμή αν με ρωτήσεις θα σου πω ότι δεν θέλω να τραγουδήσω ποτέ ξανά στη ζωή μου. Δεν θέλω. Έχω τόση τσαντίλα που, αν ανοίξω το στόμα μου, θα εκτοξεύσω δηλητήριο».

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: