ΣΙΝΕ

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Εισβολή «ταφόπλακα» για την ΑΕΚ και... Β' Εθνικ

Οι οπαδοί της Ενωσης ήταν αυτοί που με την εισβολή τους στον αγωνιστικό χώρο, μετά το αυτογκόλ του Μπουγαίδη έστειλαν την ΑΕΚ μια αγωνιστική νωρίτερα στη Football League, καθώς ο... Τριτσώνης αποφάσισε, παρά τις έντονες πιέσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ, την οριστική διακοπή του παιχνιδιού.
Εικόνες ντροπής στο ΟΑΚΑ από ανεγκέφαλη μερίδα οπαδών της ΑΕΚ που μόλις ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης στο 87' με αυτογκόλ έβαλε μπροστά στο σκορ τον Πανθρακικό, εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να κάνει επίθεση στους πάντες. Το παιχνίδι διακόπηκε, με την ΑΕΚ να βρίσκεται με το ένα πόδι στη Football League.

Όλη εβδομάδα κύλησε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να ζητούν τη βοήθεια του κόσμου για να μπορέσει να φτάσει η ομάδα στη νίκη - παραμονή στην πρώτη κατηγορία. Ο κόσμος έδωσε βροντερό "παρών" στο γήπεδο, ωστόσο αρκούσαν οι 100 ανεγκέφαλοι για να αμαυρώσουν ακόμα περισσότερο την ταλαιπωρημένη ΑΕΚ και να την καταδικάσουν πριν προλάβει να υποβιβαστεί αγωνιστικά, καθώς στο 87΄ ο Μπουγαΐδης έκανε τραγικό λάθος πετυχαίνοντας αυτογκόλ. Σε αυτό το σημείο οι οπαδοί της ΑΕΚ που περηφανεύονται πως βοηθούν την ομάδα στα δύσκολα, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κυνήγησαν τους πάντες.

Όπως είναι λογικό, όλοι έτρεξαν να σωθούν στα αποδυτήρια, με τον Τριτσώνη μετά από περίπου 50 λεπτά διαβουλεύσεων αρχικά, αποφάσισε τη διακοπή του παιχνιδιού που ταυτόχρονα ρίχνει και στη 2η κατηγορία την Ένωση. Μηδενισμός, αφαίρεση τριών βαθμών από το φετινό και δύο βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα, η προβλεπόμενη απ' τους κανονισμούς ποινή, που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ, σε περίπτωση οριστικής διακοπής.

Συναίνεση Πανθρακικού για τη συνέχεια
Οπως μετέδωσε η Nova, ο Τραϊανός Δέλλας είχε τετ α τετ με τον Παύλο Δερμιτζάκη και μετέφερε στους διαιτητές τη συναίνεση του Πανθρακικού στο να συνεχιστεί το παιχνίδι. Υπενθυμίζεται ότι η διακοπή του αγώνα θα σημάνει την οριστική πτώση της ΑΕΚ στη Β' Εθνική, καθώς θα τιμωρηθεί και με αφαίρεση τριών βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα.

Δείτε το video εδώ
onsports.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: