ΣΙΝΕ

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Τραγωδία με νεκρούς και αγνοούμενους!!! Βυθίστηκε πλοίο ανοιχτά της Μεθωνης

Έρευνες αυτή την ώρα στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Μεθώνης, για τον εντοπισμό 10 ναυτικών φορτηγού πλοίου που βυθίστηκε στη νήσο Σαπιέντζα ανοιχτά της Μεθώνης.
Τα ξημερώματα σε ένα ακόμα ναυτικό ατύχημα μετά το... πρόσφατο στο Αιγαίο, προχώρησαν τα φορτηγά πλοία Κονσάουθ, σημαίας Βερμούδων με 16 άτομα πλήρωμα άφορτο και το Πίρι Ρέις(όχι το τούρκικο) σημαίας Κούκ islands με λίπασμα και 17 άτομα πλήρωμα.

Αποτέλεσμα ήταν να βυθιστεί το Πίρι ρέις και να αγνοούνται αρχικά 10 αλλοδαποί ναυτικοί.
Στις έρευνες συμμετέχουν πλωτό του Λιμενικού, ναυαγοσωστικό, 4 παραπλέοντα σκάφη, ένα C 130 και ελικόπτερο Σικόρσκι.

Τουλάχιστον 10 ναυτικοί αγνοούντο το πρωί, μετά τη βύθιση φορτηγού πλοίου, ύστερα από σύγκρουση με άλλο φορτηγό πλοίο, νοτιοδυτικά της νήσου Σαπιέντζα στις νοτιοδυτικές ακτές της Μεσσηνίας, απέναντι από τη Μεθώνη.

Το φορτηγό πλοίο CONSOUTH, με σημαία Αντίκουα Μπαρμπούντα, με 16 επιβαίνοντες και κενό φορτίου συγκρούσθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με το φορτηγό πλοίο Piri Reis, με σημαία Cook Islands και 17 άτομα πλήρωμα. Από τη σύγκρουσηβυθίστηκε το φορτηγό πλοίο Piri Reis.

Πριν από λίγο το πλήρωμα του Φ/Γ πλοίου Consouth εντόπισε και περισυνέλλεξε 2 σορούς των αγνοουμένων ναυτικών του Φ/Γ Πίρι Ρέις.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: