ΣΙΝΕ

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Ξέφυγε η κατάσταση στα αποδυτήρια της ΑΕΚ

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ, ο Έβαλντ Λίνεν άφησε σαφείς αιχμές εναντίον των παικτών του. Νωρίτερα, ωστόσο είχε φροντίσει να τους...
τα «χώσει» πολύ πιο χοντρά κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χάος στ’ αποδυτήρια.
Ο Γερμανός ήταν σε έξαλλη κατάσταση μετά το σφύριγμα της ανάπαυλας και δεν δίστασε να εξαπολύσει φραστική επίθεση σε ορισμένους από τους «κιτρινόμαυρους». Πρώτα λοιπόν απευθύνθηκε στον Αντώνη Πετρόπουλο, λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Εσύ νομίζεις πως η μόνη σου δουλειά μέσα στο γήπεδο είναι να βάζεις γκολ! Δεν υπάρχεις πουθενά και δεν βοηθάς καθόλου τους υπόλοιπους. Ούτε μαρκάρεις, ούτε δημιουργείς χώρους, δεν κάνεις τίποτα».

Κι αν ο Έλληνας επιθετικός δεν αντέδρασε, το ίδιο δεν συνέβη με τον Παύλο Μητρόπουλο όταν μπήκε κι εκείνος στο στόχαστρό του προπονητή του με φράσεις όπως: «Τρέχεις άσκοπα από εδώ και από εκεί, χωρίς να είσαι εκεί που σε χρειαζόμαστε! Έχεις ευθύνη και για τα γκολ που δεχτήκαμε, δεν κάλυψες τους χώρους που θα έπρεπε».

Ο Μητρόπουλος λοιπόν φέρεται να μην έμεινε απαθής στα λεγόμενα του Λίνεν και να απάντησε στο ίδιο έντονο ύφος. Όλα αυτά πριν μπουν στη μέση οι ψυχραιμότεροι και εκτονωθεί κάπως η κατάσταση (η οποία είχε φορτιστεί, εκτός των άλλων, με δριμείες παρατηρήσεις του προπονητή και στους Τσουμάγκα, Κουτρουμπή και Φέτση). 

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: