ΣΙΝΕ

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Τελευταίες εξελίξεις στην υγεία του Τόμας Πρωτόπαππα!!!

Αναμονή για το σημάδι!!!
Σιωπή και απελπισία επικρατεί στον δεύτερο όροφο του νοσοκομείου ΚΑΤ, έξω από τη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου ο Τόμας Πρωτόπαππας συνεχίζει να... δίνει τη μάχη του για τη ζωή.
Οι γιατροί έχουν ξεκαθαρίσει πλέον στην οικογένεια του νεαρού ηθοποιού ότι η περίοδος αυτή που ακολουθεί θα είναι μια μακρά περίοδος αναμονής.

Όπως λένε, είναι πολλά τα παραδείγματα ανθρώπων που ήταν σε κώμα για πολύ καιρό και κατάφεραν τελικά να ξυπνήσουν και να επιστρέψουν δυνατοί. Κανείς όμως δεν μπορεί να πει με ακρίβεια πότε ο Τόμας Πρωτόπαππαςθα δώσει αυτό το πολυπόθητο σημάδι, μια αντίδραση, μ ια ένδειξη ότι επιστρέφει και πάλι κοντά μας.

Φύλακάς άγγελός του, δίπλα του κάθε στιγμή η μητέρα του, που συγκλονισμένη δίνει τον δικό της αγώνα να διατηρήσει την ελπίδα ζωντανή, προσευχόμενη για το μεγάλο θαύμα.

Εκεί και η αγαπημένη του, η 22χρονη Ιωάννα, που πηγαίνει κάθε μέρα στο νοσοκομείο για να δει τον Τόμας Πρωτόπαππα, να συμπαρασταθεί στην οικογένειά του και να του πει ότι βρίσκεται πάντα δίπλα του.

Όλες αυτές τις μέρες, τα μηνύματα που παίρνει η οικογένεια του Τόμας Πρωτόπαππααπό απλούς ανθρώπους είναι συγκινητικά. Ζωγραφιές από μικρά παιδιά, εικόνες, γράμματα ανθρώπων που έχουν βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση δίνουν κουράγιο στους δικούς του.

Οι ώρες είναι δύσκολες. Το μόνο που μένει για την οικογένεια του νεαρού ηθοποιού είναι να κάνουν υπομονή και προσευχή.

fimes.gr


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook:http://www.facebook.com/vatolakkiotis

Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: