ΣΙΝΕ

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Σταύρος Κωνσταντίνου: η αποθέωση στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας, οι διάσημες συναντήσεις και η αγάπη του για το νησί του.

Στις 6 Απριλίου ξεκινά η περιοδεία του Σταύρου Κωνσταντίνου στην Αυστραλία, ενώ ήδη οι πρώτες του συναυλίες είναι sold out. Ο τραγουδιστής βρέθηκε στο Σύδνεϋ μία εβδομάδα νωρίτερα για να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες πρόβες και να γνωρίσει την Ελληνική ομογένεια, καθώς και τον χώρο από τον οποία ξεκινά η περιοδεία του.
Το περασμένο Σάββατο ο Σταύρος βρέθηκε ως...

θαμώνας και ανέβηκε να καλησπερίσει το κοινό του νυχτερινού κέντρου και το αποτέλεσμα ήταν κάτι μοναδικό, ενώ λίγο μετά έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook κατενθουσιασμένος : "Είναι απίστευτη η αγάπη που εισπράττω καθημερινά από τους ομογενείς μας στο Σύδνεϋ. Απίστευτες στιγμές, ώρες, φιλοξενία. Θα ανταποδώσω on stage αδέρφια μου ".

Ενώ δεν έλειψαν οι όμορφες συναντήσεις, αφού οι επαγγελματικοί λόγοι έφεραν στο Σύδνεϋ γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες, όπως οι Stavento. Και φυσικά το βράδυ της Κυριακής ο Σταύρος απόλαυσε τους Stavento live.

Παρότι ο τραγουδιστής βρίσκεται μίλια μακριά, δεν παραλείπει να δείχνει την αγάπη του και την υποστήριξή του για την ιδιαίτερή του πατρίδα την Κύπρο, στηρίζοντας ακόμα και με posts στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την συναυλία αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε στην Λευκωσία.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την αποθέωση που γνώρισε ο Σταύρος Κωνσταντίνου με το καλησπέρα σας και την ερμηνεία ενός πολυαγαπημένου του τραγουδιού, το "Γράμμα" του Γιάννη Πάριου.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: