ΣΙΝΕ

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Πέθανε λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού του, πρώην αθλητής του Body Building

Θλίψη στην τοπική κοινωνία έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος νεαρού επιχειρηματία από την Σύρο, που άφησε την τελευταίου πνοή το πρωί. Πρόκειται για τον 29χρονο... κρεοπώλη Γ.Χ. ο οποίος διέθετε κατάστημα στην Ερμούπολη στην περιοχή της Λαλακιάς.
Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ο 29χρονος ένιωσε αδιαθεσία το βράδυ της Τρίτης και μάλιστα κάλεσε συγγενικό του πρόσωπο για να παραμείνει μαζί του κατά τη διάρκεια της νύχτας στο σπίτι του στην Ερμούπολη.
Νωρίς το πρωί της Τετάρτης, ένoιωσε έντονη δυσφορία, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε στις 07.00 το πρωί από ανακοπή καρδιάς.
Ο 29χρονος ήταν πατέρας ενός βρέφους και ασχολούταν πολλά χρόνια με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα, με το body building, έχοντας λάβει μέρος και είχε διακριθεί σε αγώνες επίδειξης.
Από το πρωί της Τετάρτης συγκλονισμένοι συγγενείς, φίλοι και αρκετοί συναθλητές του άτυχου νέου έχουν περάσει από το Νοσοκομείο Σύρου για να μάθουν πληροφορίες για τον άδικο χαμό του.
ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: