ΣΙΝΕ

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Όταν η πριγκίπισσα Diana έγινε γκέι άνδρας μοντέλο!!!

Επικίνδυνη αποστολή ήταν για τον Freddie Mercury και τον τηλεοπτικό σταρ Kenny Everett μία βραδιά σε γκέι μπαρ με την πριγκίπισσα Diana κι αυτό γιατί κανείς δεν έπρεπε να αντιληφθεί την... ύπαρξη της συζύγου του διαδόχου του βρετανικού θρόνου μέσα στο κλαμπ. Έτσι οι δύο άνδρες ανέλαβαν τη μεταμφίεση της αείμνηστης πριγκίπισσα σε άνδρα. Της φόρεσαν μαύρο καπελάκι και γυαλιά κι ένα στρατιωτικό τζάκετ. Μαζί με τη φίλη του Everett, Cleo Rocos, κατάφεραν να αποσπάσουν την προσοχή του κοινού και να περάσουν ανενόχλητοι μέσα στο κλαμπ την Diana η οποία παρήγειλε έναν γύρο ποτών χωρίς να γίνει αντιληπτή κι έμεινε μαζί τους για 20 λεπτά που έσπαγαν καρδιές από την αγωνία της ανακάλυψης. Αυτά γράφει η Cleo στο βιβλίο της.

Όπως η συγγραφέας τονίζει, το παράτολμο σχέδιο εκτυλίχθηκε το 1988 όταν οι τέσσερίς τους ήταν συγκεντρωμένοι στο διαμέρισμα του Kenny, ο οποίος προσπαθούσε να αποθαρρύνει την πριγκίπισσα Diana, λέγοντάς της ότι το κλαμπ θα ήταν γεμάτο από «τριχωτούς γκέι άνδρες» και πολλές φορές «σημειώνονταν πολλοί καυγάδες απέξω». Ωστόσο, προς υπεράσπισή της προσήλθε ο Merqury που φέρεται να είπε «έλα, άσε το κορίτσι να διασκεδάσει λίγο!». Έτσι, αφού τη μεταμφίεσαν, τη συνόδευσαν στο κλαμπ και την έβαλαν μέσα ντυμένη σαν εκκεντρικό γκέι άνδρα μοντέλο, όπως τη χαρακτηρίζει η Cleo.

Υπήρχε έντονος ο φόβος ότι ο κόσμος θα αναγνώριζε την πριγκίπισσα και θα γινόταν σκάνδαλο στα Ανάκτορα. «Ο χώρος ήταν γεμάτος. Μας πήρε έναν αιώνα να φθάσουμε στο μπαρ, ενώ όλοι μας χαιρετούσαν. Ήταν απίστευτο εξοργιστικό και περίεργα εγερτικό! Οι καρδιές μας χτυπούσαν σαν τρελές με τον καθένα που μας πληζίαζε, αλλά κανένας μα κανένας αναγνώρισε την Diana«, τονίζει η Cleo Rocos.

«Φαινόταν να περνά αδιάφορη, με κάποιον τρόπο εξαφανίστηκε μέσα στο πλήθος αλλά φαινόταν να το διασκεδάζει» προσθέτει η συγγραφέας. Η Diana που το διασκέδαζε πολύ, παρήγγειλε ένα ποτήρι λευκό κρασί και μία μπίρα και στη συνέχεια πήρε ταξί κι επέστρεψε στα Ανάκτορα του Κένσιγκτον. «Έμοιαζε με όμορφο νεαρό άνδρα. Θα σκέφτονταν να ένας όμορφος νέος άνδρας με ωραία οπίσθια!» γελάει η Cleo, η οποία αποκαλύπτει ότι την επόμενη ημέρα η πριγκίπισσα τους έστειλε ευχαριστήριο μήνυμα με την υποσημείωση «πρέπει να το ξανακάνουμε!».

fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: