ΣΙΝΕ

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Kακός χαμός στην Προανακριτική: «Αντε βρε νούμερο» ο ένας - «Αρχιερέα της συγκάλυψης» η άλλη...

Ο κακός χαμός έγινε και πάλι στην προανακριτική επιτροπή που διερευνά την υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ!!! 
Πρωταγωνιστές στον πρωταπριλιάτικο καυγά οι συνήθεις ύποπτοι:... Ζωή Κωνσταντοπούλου και Χρήστος Μαρκογιαννάκης και ο Παναγιώτης Ρήγας!
Όλα ξεκίνησαν με το που τελείωσε η κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση των Μπίκα-Διώτη, με τον πρόεδρο της επιτροπής κο Μαρκογιαννάκη να λήγει τη διαδικασία θεωρώντας ότι οι δύο μάρτυρες δεν έπεσαν σε αντιφάσεις!

Έντονη ήταν η αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου από το ΣΥΡΙΖΑ, η οποία βγήκε ουρλιάζοντας από την αίθουσα χαρακτηρίζοντας τον Μαρκογιαννάκη «αρχιερέα της συγκάλυψης που θα μείνει στην ιστορία». Η κα Κωνσταντοπούλου προχωρούσε φωνάζοντας στους διαδρόμους της Βουλής και πίσω της κάποια στιγμή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας της είπε… ότι είχε και πει και ο Ηλίας Κασιδιάρης στην κα Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ, όταν την μπουγέλωσε στην εκπομπή του Παπαδάκη !

«Άντε βρε νούμερο» της είπε με έντονο ύφος ο κος Ρήγας και συνέχισε «άντε βρε νούμερο που θα μας πεις εσύ πότε θα διακόψουμε τη συνεδρίαση. Είσαι νούμερο, είσαι νούμερο, είσαι νούμερο…»

ΣΥΡΙΖΑ: Μαρκογιαννάκη είσαι θλιβερός αχθοφόρος της συγκάλυψης

«Απόψε μεθοδεύτηκε με τον πλέον προκλητικό τρόπο η ακύρωση της κατ” αντιπαράσταση εξέτασης των μαρτύρων κ. Μπίκα και Ι. Διώτη που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ.

Με δικονομικά προσχήματα, με συνέχεις παρεμβάσεις, με ύβρεις και λοιδορίες ο κ. Μαρκογιαννάκης υλοποίησε το προμελετημένο σχέδο του. Δεν έκρυψε ούτε την αγωνία του μην τυχόν και προκύψουν νέα στοιχεία στην υπόθεση, εν” όψη της επικειμένης κατάθεσης του κ. Βενιζέλου,, την οποία είχε φροντίσει να διοργανώσει μαζί του, ερήμην της Επιτροπής.

Τον καταγγέλλουμε ως θλιβερό αχθοφόρο των σχεδίων συγκάλυψης που πυρετωδώς καταστρώνουν αυτές τις ημέρες οι μηχανισμοί του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας μαζί με τους εμπλεκόμενους στη Λίστα Λαγκάρντ» αναφέρουν με ανακοίνωση τους οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, Σταύρος Κοντόνης και Θοδωρής Δρίτσας που συμμετέχουν στην προανακριτική επιτροπή .

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: