ΣΙΝΕ

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Kι όμως! Εταιρεία εσωρούχων έβγαλε... σουτιέν για άντρες!

Aπό μικρά παιδιά μας έμαθαν ότι τα αγόρια και τα κορίτσια είναι διαφορετικά! Όχι μόνο ανατομικά, αλλά και σε ότι αφορά στα ρούχα και γενικότερα το ντύσιμο. Ήρθε η ώρα λοιπόν να... ξεχάσουμε όσα ξέραμε και από δω και πέρα να συνηθίσουμε τους καυγάδες με τα αγόρια και τους συζύγους για το ποιος φοράει τα καλύτερα σουτιέν και τα πιο σέξι στρινγκ!

Η εταιρεία εσωρούχων HommeMystere, με έδρα την Αυστραλία, η οποία διαθέτει καταστήματα και σε ΗΠΑ και Βρετανία, στην τελευταία της κολεξιόν παρουσίασε μία σειρά από άκρως... ανατρεπτικά αντρικά εσώρουχα!

Οι άντρες μοντέλα λοιπόν, περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας σουτιέν, στρινγκ και σέξι κορμάκια με δαντέλα! Αν αναρωτιέστε που εξυπηρετεί όλο αυτό, οι υπεύθυνοι δήλωσαν: «Θέλαμε απλά να κάνουμε τον άντρα να νιώσει πιο ευχάριστα με τα εσώρουχά του και κατ' επέκταση την εμφάνισή του! Όλα τα σχέδια είναι πολύ βολικά και όλοι έχουν μείνει άκρως ευχαριστημένοι».

Κι αν νομίζατε ότι τα σχέδια αυτά τα προτιμούν μόνο gay οι εμπνευστές της σειράς αυτής ξεκαθάρισαν ότι απευθύνονται σε όλους τους άντρες ασχέτως των σεξουαλικών ή άλλων προτιμήσεων!

Και καλά, ας υποθέσουμε ότι τα στρινγκ κάνουν ίσως καλύτερη εφαρμογή. Τα σουτιέν ποια ακριβώς χρησιμότητα μπορεί να έχουν; Κάτι μας λέει ότι μάλλον το έκαναν για να προκαλέσουν και να ανεβάσουν τις πωλήσεις τους.

queen.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: