ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Οι πιο καυτές εμφανίσεις του χθεσινού MadWalk - Ποια βγήκε μέσα από τούρτα (pics&vid)

Μεγάλη επιτυχία είχε το τρίτο MadWalk που έγινε στο Αθηνών Αρένα. Εκεί που ξεχώρισαν -μεταξύ άλλων- οι εμφανίσεις από τους...
 Ελενα Παπαρίζου, Δέσποινα Βανδή, Μιχάλη Χατζηγιάννη και Γιώργο Μαζωνάκη.
Μετά το opening act των Courtney Parker και Playmen στη σκηνή του Αθηνών Αρένα εμφανίστηκε η παρουσιάστρια της βραδιάς, Βίκυ Καγιά, που ετοιμάστηκε να σβήσει την τούρτα για τα 20 χρόνια της στο μόντελινγκ.
Μόνο που η τεράστια ροζ τούρτα έκρυβε ένα καυτό μυστικό, δηλαδή τη δεύτερη παρουσιάστρια της βραδιάς, Μαίρη Συνατσάκη.


Τη σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Μαζωνάκης (αρχικά μόνος του, στη συνέχεια μαζί με τους Koza Mostra) και ο Sotiris Georgiou που παρουσίασε την πρώτη συλλογή της βραδιάς.


Η συνέχεια περιλαμβάνει την Demy και τους 1550 να παρουσιάζουν την συλλογή του Stelios Κoudounaris, την Τάμτα να παρουσιάζει τις δημιουργίες της NatarGeorgiou και τη Δούκισσα Νομικού να εντυπωσιάζει (ως το αντικείμενο του πόθου) ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Χρήστο Μάστορα από τις Μέλιsses.




Αμέσως μετά το κοινό απόλαυσε τη Δέσποινα Βανδή να παρουσιάζει τη συλλογή του Dimitris Petrou, την Πάολα και τις Melisses να μας δείχνουν την συλλογή του Apostolos Mitropoulos και την Ελένη Φουρέιρα να τραγουδά δίπλα στα μοντέλα που φορούσαν δημιουργίες των Deux Hommes.




Ως εξαιρετική κρίνεται η παρουσία της Ελενας Παπαρίζου (που συνόδευσε της νέα συλλογής Melis By Laskos) και το δίδυμο Μηδενιστή και Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ειδική μνεία οφείλει να γίνει στο Red Dress Act που είδε να ανεβαίνουν στην σκηνή επώνυμες Ελληνίδες ντυμένες στα κόκκινα, όπως οι Ντορέττα Παπαδημητριου, Τόνια Σωτηροπούλου και Σταματίνα Τσιμτσιλή.


Τέλος, άξια αναφοράς είναι η εμφάνιση του Κώστα Μαρτάκη, της Θωμαής Απέργη και του Stan που έριξε την αυλαία του fashion music show.
Εννοείται ότι εξίσου εντυπωσιακές ήταν και οι παρουσίες εκτός σκηνής, τις οποίες κατέγραψε η κάμερα του φωτογράφου καθώς έμπαιναν στο χώρο της εκδήλωσης.










blog.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: