ΣΙΝΕ

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

O Νίκος Κουρκούλης μιλά για τη μάχη του με τον καρκίν

Ο Νίκος Κουρκούλης, όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει για το θαύμα που έζησε ο ίδιος την εποχή που πάλευε με τον καρκίνο στο πάγκρεας.
Όπως περιγράφεται στη... News, ήταν το 2002 όταν οι γιατροί διέγνωσαν στον Νίκο Κουρκούλη καρκίνο στο πάγκρεας και ο ίδιος έπρεπε να φύγει για εγχείρηση στην Αμερική. Έκανε λοιπόν επαναληπτικές εξετάσεις μετά τη διάγνωση, όμως δεν πήρε τα αποτελέσματα καθώς αποφάσισε να φύγει για το Άγιο Όρος ώστε να ηρεμήσει και να προσευχηθεί πριν τον μεγάλο αγώνα που θα έδινε για την ίδια τη ζωή του.
Εκεί, ο Νίκος Κουρκούλης επισκέφθηκε τη σκήτη της Αγίας Άννης και μίλησε με τους πνευματικούς του που του έδωσαν δύναμη για να πάρει κουράγιο για τον μεγάλο αγώνα. Όταν επέστρεψε στην Αθήνα, οι νέες εξετάσεις που δεν είχε προλάβει να διαβάσει, έδειχναν πως δεν είχε τίποτα.

Όπως περιγράφει ο Νίκος Κουρκούλης όταν επισκέφτηκε τη σκήτη της Αγίας Άννης: «Κάποια στιγμή ένιωσα μία πολύ μεγάλη πίεση που με έκανε να λιποθυμήσω και να μείνω έτσι περίπου 20 λεπτά. Μόλις συνήλθα, έβαλα τα κλάματα γι” αυτό που ένιωσα».
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: