ΣΙΝΕ

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Το απίστευτα προκλητικό κορμάκι της Μπιγιονσέ προκαλεί αντιδράσεις (pics)

Απίστευτα προκλητική ήταν η τραγουδίστρια, Μπιγιονσέ στη συναυλία της στο Βελιγράδι στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της με τίτλο Mrs.Carter Show World Tour. Υπεύθυνο ένα χρυσό κορμάκι με πούλιες στη... θέση ψεύτικου στήθους.
«Αυτό δεν είναι άποψη, είναι εντελώς τρας» και «Πάει να αντιγράψει τη Μαντόνα». Δυο από τις χιλιάδες απόψεις φαν που φαίνονται να συμφωνούν ότι το συγκεκριμένο κορμάκι ήταν υπερβολικά προκλητικό για κάποια του βεληνεκούς της 31χρονης σταρ.
Ή, για την ακρίβεια, ότι το κορμάκι (με τις πούλιες στη θέση θηλών) αποτελεί τον ορισμό της φθηνής πρόκλησης.


Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο λουκ κάνει το περιβόητο σουτιέν του Ζαν Πολ Γκοτιέ που είχε φορέσει στα 90s η Μαντόνα να μοιάζει σεμνότυφο.


Το αν η Μπιγιονσέ πήρε το μήνυμα θα φανεί από το αν το φορέσει ξανά στις επόμενες συναυλίες που ακολουθούν. Συγκεκριμένα σε Κροατία, Σλοβακία, Ολλανδία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία και Ιρλανδία.


blog.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: