ΣΙΝΕ

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Εισαγγελέας: Γιατί είχες μαχαίρια στο κελί σου; -Βλαστός: Για να καθαρίζω καμιά πατάτα (pics&video)

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων επέβαλε το πρωί το τριμελές πλημμελειοδικείο Τρικάλων στον βαρυποινίτη κρατούμενο στις φυλακές Τρικάλων Παναγιώτη Βλαστό.
Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί στα δικαστήρια ο βαρυποινίτης...
κρατούμενος στις φυλακές Τρικάλων Παναγιώτης Βλαστός, προκειμένου να δικαστεί για την κατοχή αντικειμένων που βρέθηκαν στο κελί του. 
Ο κρατούμενος μετά το τέλος της διαδικασίας με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και αποκλεισμένους τους γύρω χώρους μεταφέρθηκε στις φυλακές Τρικάλων.
Ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός καταδικάστηκε για οπλοκατοχή στο κελί του, ενώ αίσθηση προκάλεσε στο δικαστήριο η απάντηση που έδωσε στην έδρα όταν τον ρώτησαν γιατί είχε μαχαίρια στο κελί του, με τον Βλαστό να απαντά ότι...τα χρειαζότανε για να καθαρίζει πατάτες και φρούτα λόγω του κακού φαγητού!
Ο Βλαστός, προσήλθε με άκρα μυστικότητα και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας το πρωί της Τρίτης στα Δικαστήρια Τρικάλων υπό τον φόβο νέας απόπειρας απόδρασης του βαρυποινίτη, ενώ σε ταράτσες και κομβικά σημεία είχαν ακροβολιστεί ελεύθεροι σκοπευτές της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει το trikalavoice.gr. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν ενισχυμένα και μέσα στο Δικαστήριο, καθώς είχε προγραμματιστεί να μην γίνει καμία παράλληλη δίκη σε άλλη αίθουσα του Δικαστηρίου, ενώ για να μπει κάποιος σε αυτό ελέγχονταν από αστυνομικούς, εφοδιασμένους με ειδικό μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλων.
Στην απολογία του ο Βλαστός άφησε κατάπληκτη την δικαστική έδρα, καθώς όταν ρωτήθηκε γιατί είχε μαχαίρια στο κελί του, απάντησε: «Για να καθαρίζω καμιά πατάτα και κανένα φρούτο, αφού το φαγητό δεν είναι καλό!», με το δικαστήριο εν τέλει να του επιβάλλει την ποινή φυλάκισης των 4 ετών.





Ποινή τεσσάρων ετών στον Παναγιώτη Βλαστό


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: