ΣΙΝΕ

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Ο αέρας αναποδογύρισε νταλίκα και ξερίζωσε δέντρα στα Χανιά! (pics)

Οι ισχυροί άνεμοι "χτύπησαν" για τα καλά σήμερα τα Χανιά καθώς οι ισχυροί νοτιάδες που κατά τόπους έπνεαν με ταχύτητα που άγγιξε ακόμα και τα... 110 χιλιόμετρα την ώρα, είχαν σαν συνέπεια να ξεριζωθούν δέντρα και να αιωρούνται στην ατμόσφαιρα από λαμαρίνες μέχρι ηλιακοί θερμοσίφωνες.
Όπως διαβάζουμε στο flashnews, η πυροσβεστική υπηρεσία που βρίσκεται επι ποδός εξαιτίας δεκάδων εστιών πυρκαγιών σε διαφορετικές περιοχές του Νομού, έχει δεχτεί δεκάδες κλήσεις για την μετακίνηση σπασμένων δέντρων και απομάκρυνσή τους από το οδόστρωμα χωρίς ωστόσο να μπορεί ακόμα να επέμβει καθώς οι δυνάμεις της είναι απασχολημένες στην κατάσβεση πυρκαγιών.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων κ. Τ. Κουρουπάκη στο δήμο Χανίων οι θυελλώδεις άνεμοι που ξεπέρασαν σε ταχύτητα τα 100 km την ώρα ξερίζωσαν 8 -10 μεγάλα δέντρα με αποτέλεσμα να υπάρξει πρόβλημα στην κυκλοφορία ενώ περιαστικά η Πυροσβεστική δέχτηκε περίπου 12-13 κλήσεις για πτώση δέντρων.

Στο λιμάνι της Σούδας εκτός από την αδυναμία πρόσδεσης του πλοίου ΕΛ.Βενιζέλος, οι άνεμοι αναποδογύρισαν μέχρι και μια νταλίκα!


blog.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: